Reklama

Reklama

Zmražení mrtví

(neoficiální název)

Obsahy(1)

Ještě ani dvacet let po válce není lidstvo před nacismem zachráněno. Tajná laboratoř ukrytá kdesi v Británii skrývá ve svém podzemí půldruhého tisíce vysoce postavených nacistů, s koncem druhé světové války hluboce zamražených. Je snad už jen otázkou času, kdy doktor Norberg ovládne kromě po rozmrazení již fungujících těl také lidský mozek, nejsložitější a nejdůležitější orgán. Sponzor jeho nákladných a přísně utajených výzkumů, německý generál Lubeck, začíná být totiž stále netrpělivější. Příjezd doktorovy neteře Jean, její přítelkyně Elsy a mladého doktora Teda Robertse spustí lavinu událostí, kterými se Norbergovy dosud profesionálně vedené pokusy vymknou kontrole. Hned první noci Elsa záhadně zmizí… (dopitak)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zmražení nacisté, šílení doktoři a krásné holky. Čekal jsem daleko větší zábavu, problém je v tom že kdyby film vznikl dnes tak by možná byl lepší ale určitě by všude byly nacpané efekty, tady aspoň mám slušnou atmosféru a krásnou naivitu. Efekty jsou slušné, herecky je to nic extra a romantika společně s dialogy moc nepomáhá. Problém je v tom že se film šíleně dlouho rozjíždí a šel by v pohodě zkrátit tak o 20 minut, ale jako jednohubka to není vyloženě zlé. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Skvělý námět totálně a hluboko a nevyhrabatelně pohřbený v ledu. V ledu z dialogů, způsobu natočení, režijím vedení, hereckých výkonech, hudbě, střihu, slabomyslných tricích, scénáři... Jak nejsem příznivcem remaků, tady bych si možná americkou (nezávislou) produkci představit dovedl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokusy nacistických vědců zmrazit vojáky a vysadit je v tehdejší současnosti. I když to má docela malou stopáž, nudilo to už od začátku, navíc dialogy nejsou nějak duchaplné, jak v tehdejší době bývalo zvykem. Nápad to není špatný, ale raději si pustit Brazil. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Dejte náckům laboratoř a hned začnou vymýšlet věci, to jeden čumí. Nechtěná zombifikace pod vědeckým dozorem, stejně jako mluvící/nemluvící hlava v krabici, to jsou opravdu silná lákadla a celá myšlenka filmu je kromobyčej luxusní. Elsa je velmi působivá a Jean velmi pohledná, ale kdyby se podařilo ubrat toho ubíjejícího žvanění, byl by větší potlesk, hvězdičkový příděl a všeobecné veselí. I tak jsou to velice silné tři fašounské hvězdičky a komu nevadí pomalejší děj, tak si na filmíku musí smlsnout. Jo ten remake by tomu slušel, souhlasím. ()

Reklama

Reklama