Reklama

Reklama

Královna Sumuru

  • Jihoafrická republika Sumuru (více)
Jihoafrická republika / Velká Británie / Německo, 2003, 90 min

Obsahy(1)

Dva astronauti přistanou na vzdálené planetě, kde vládnou ženy v čele s půvabnou královnou Sumuru (Alexandra Kamp). Muži pracují v dolech a jsou obětováni hadí bohyni, která čas od času otřese zemí. Noví návštěvníci, Adam (Michael Shanks) a Jake (Terence Bridgett) brzy zjistí, že zemětřesení může způsobit zánik celé planety. Podaří se jim přesvědčit divoké Amazonky o tom, že muži nejsou jen otroci a že je nutné co nejdříve opustit planetu? Odhalí tajemství hadího kultu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Film na zvraceni, absolutna hroza. Pobehujuce zenske na nejakej neznamej planete vo mne nevyvolali, aby som mal pred nimi respekt, ako ich zotroceni muzi, ktori makali za ne bez najmensej namietky. Co sa tyka trikovych efektov, tak boli urobene dost uboho a amatersky. Ten obrovsky had bol vytvoreny dost zastaralou pocitacovou grafikou a vyvolaval usmev na mojej tvari. Michael Shanks znamy zo serialu Stargate v tomto filme nosil koziu briadku a vyzbrojeny bol pistolou, ktoru by aj vedelo vyrobit aj male decko. Tak vyzerala smiesne, ale silu kadencie mala obrovsku ako nejaky granatomet, ale ked s nou v jednom momente strelil jednu zensku do brucha, tak uz nemala taky efekt. Ze by sa na tej futuristeckej zbrane dali prehadzovat dajake mody strelby ucinnosti zbrane? Hmmm, to teraz vobec neviem. Nudny dej filmu tento oplzly klenot este viac ponoril do hlbky prepadliska odpadu. Nic pozitivne som vo filme nepostrehol a preto ho hodnotim ako odpad. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Mno, kdyz jsem to zapla, rikala jsem si, ze to bude asi porno, ale pohled do TV programu me ujistil, ze ne... no, ta hvezdicka je za to pobaveni se nad bradkou Shankse a pac mam pro nej tak trosku slabost =))) ale na tohle bych dobrovolne nekoukala =)) to uz i ty populnocni horory bejvaj lepci...no, oni vedi, proc to davaj kolem 3. hodiny rano =))) ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Mě to připadalo, že amatérští hráči larpu se rozhodli natočit něco, co mělo vypadat jako film. Za místo natáčení si vybrali nějakou vyprahlou poušť, na počítači stvořili otřesného hada a celé to nafilmovali na domácí kameru. Jinak si nedokáži představit, proč je tak špatná barva obrazu. A aby to alespoň někoho přilákalo, tak do hlavních rolí obsadili Michaela Shankse z Hvězdné brány a pohlednou Alexandru Kamp. [296. hodnocení, 28. komentář, 18%, 320. nejhorší film] ()

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Na odpad jsou jen úvodní minuty, ale rozhodně ne celý film a jeho děj! Proto by mě vážně zajímalo, kolik hodnotitelů "za odpad" vidělo z filmu alespoň polovinu! Grafika je opravdu příšerná, na rok 2003 až nepochopitelně. Chápu, že film neměl pravděpodobně nijak závratný rozpočet, ale tohle je opravdu průšvih. Jinak ovšem dějově dobré, námět perfektní (vytěžit se z něj dalo určitě ještě víc) a hlavní role nebyly zahrány vůbec špatně, viz. Michael Shanks nebo Alexandra Kamp-Groeneveld. Přiznávám, že 3 hvězdičky můžou být ovlivněny i mou láskou ke sci-fi, ale rozhodně tak špatné hodnocení, jaké zde film má, si nezaslouží.. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

už od prvních záběrů musí bejt každýmu jasný že scénář k tomuto výplachu si napsal orangutan, který se zároveň chopil hlavní role vykastrovaného impotenta a když už tak už sesmolil i několik hutných digitálních efektů, které by byly cool možná tak za dob počítačů s kormidlem. Jediný co v této variaci na pepinovi perverzní sny o kosmu stálo za to byly vypatlaný kozatý holky a vypatlaný kozatý holky si jednu hvězdičku dycky zasloužej ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Johannesburgu v Jižní Africe. (rafix)

Reklama

Reklama