Reklama

Reklama

Tomie

  • Japonsko 富江 tomie

Recenze (6)

obitus 

všechny recenze uživatele

Pribeh divky, s opravdu nezavidenihodnou diagnozou. Amnezie a insomie, hezky ruku v ruce. Kdyz nahodou usne tak ji probudi poradne krvavy sen... Duvodem tohoto stavu je podle ni nehoda, ale pomalu se zacinaji odkryvat prave priciny, spojene se zahadnou divkou Tomie. Nastesti nejde o ducharinu, ale o hodne civilne pojaty mysticky pribeh, ktery vypada stejne televizne, jako prvni Ringu. Bohuzel neni prakticky nicim zajimavy. Pominu-li peknou tlamicku hlavni hrdinky a obcas povedenou atmosferu neni v Tomie prakticky nic, co by vylozene zaujalo. Ale ani urazilo, proste takovej sedivej prumer. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Z atraktivní látky o vražedné femme fatale, která snadno omámí každého chlapa a libuje si v nechutnostech, a záhadných úmrtích v jedné japonské třídě na střední, šlo dozajista vytřískat mnohem víc. Jak jsem si všiml, tak rozvětvená japonská horrorová série o dívce Tomie bude asi stejně light jako korejské Whispering Corridors. Film pracuje hlavně s náznaky, moc toho neukáže. Tomie má sice charisma, ale na rozkošnickou Asami se nechytá. Jak už podotkl obitus - šedivý průměr. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná adaptace horrorové mangy. Pro předlohy neznalé musí navíc působit dost zmateně, a to zejména na konci. A Tomie mohla být hezčí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Hrozne utahane a nekonecne susto nudy, ktore to troska zachranilo az koniec filmu, aj ked aj ten bol tiez utahany do nekonecnej rozpravy medzi tymi dvoma akoze kamaratkami. VHodny film pre ludi, ktori maju radi smutok a depresiu. Fakt nuda, ktora sa bolestivo zavrtava do mojho tela:( ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

První film dlouhé, ale bohužel průměrné série filmů o záhadné dívce Tomie. Film v podstatě nic z důležitých scén neukáže napřímo, vše si musí divák domýšlet a proto to celé působí zmatečným dojmem. Jako kdyby byla většina dějově zajímavých scén vystříhána a zůstalo jen nezáživné torzo filmu. U tohoto snímku se rozhodně bát nebudete, spíše usnete nudou. ()

Reklama

Reklama