Reklama

Reklama

Ape

  • USA A*P*E
Trailer
Jižní Korea / USA, 1976, 87 min

Obsahy(1)

Gigantická opice unikne z nákladní lodi a vydává se k jihokorejskému pobřeží. Tam se ale nachází i štáb amerických filmařů a herečka Marilyn (Joanna Kerns), do níž se obří lidoop zakouká a následně ji unese... (fiLLthe3DD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Skvostná perla filmového trashu, ktorú by som urazil iným hodnotením než odpadom. Už som videl natoľko zlé filmy, že ma ich existencia prinajlepšom prekvapovala, ale Kórejčania a ich katastrofálny katastrofický veľkofilm Ape jednoznačne vedú. Jednu vec ale tejto úbohej kingkongovskej variácii nemožno uprieť - že svojim všestranným amatérizmom rozosmeje ako nič iné. (0/10) ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Ne! A ne! A ne! Tohle se prostě musí vidět, takhle blbej film se jen tak nevidí.Film je o obří opici jak název napovídá. Film začíná zničení lodi(nebo spíše hračky, vypadá to hůř než ty uplně nejstarší snímky) a na to se hned vynoří opice která si to rozdá se žralokem! Bitva v moři(i když to teda jako moře vlbec nevypadá) trvá asi 2 minuty, pak se opička vydá do přístavu kde asi 10 minut ničí budovy(který když praskají vydávají zvuk papíru). No a pak je to furt o tom že někdo zavolá vládě že viděl obří opici a vláda jim nevěří. Opice dokonce i tancuje:-) V tomhle filmu je prostě všechno, nejhorší na tom je že parazituje na Kin Kongovi a nebojí se to dát najevo. Opice samotná je snad nejhorší maska jaká existuje, opice nehejbe očima ani ustama, a když hodí třeba obří šutr tak tam je až úděsně vidět že je na provázku. PŘÍŠERNOST!!!! Doporučuji snad jen pro sběratele velmi špatných filmů, nebo pro nějakou oslavu kde už jste toho trochu vypili. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Památná scéna, kdy obří opičák fakuje nepřátele prostředníkem, stojí za vidění. Jinak film k hovnu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čakal som som dokonalé ´´Guilty pleasure´´ ( podobne, ako žánrovo spriaznené - filmy zlé až sú dobré - MIGHTY PEKING MAN, či KING KONG LIVES ), ale po zhliadnutí mám iba pocit ´´guilty´´. Nechová sa to ani ako Kaiju, ani ako rip - off z vtedajšej módnej vlny ,,katastrofákov,, a ani ako niečo, čo by sa dalo aj pod nápojom odovzdania sa ( je už jedno, čo pijete ) prijať s vďakou za príjemne strávený, totálne absurdný filmový večer. ()

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za 14 dní a jeho rozpočet činil pouhých 23 tisíc amerických dolarů. Na speciální efekty pak padla částka 1 200 dolarů. Filmovalo se v jihokorejském Soulu. (fiLLthe3DD)
  • Název filmu je zkratkou pro „Attacking Primate MonstEr“ – použití hvězdiček ve slově A*P*E však odkazuje na film M*A*S*H (1970). (fiLLthe3DD)
  • V Severní Americe byl tento nízkorozpočtový brak uveden dva měsíce předtím, než šel do kin velkorozpočtový King Kong (1976). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama