Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

Trailer

Píše se rok 2058, kosmické lodě vzbouřenců napadnou stavbu hyperbrány, která má umožnit cestu hyperprostorem na vzdálenou planetu Alfa Prime. Lidstvo by zde mohlo najít nový domov poté, co neodvratně vyplýtvalo energetické zásoby Země. Jako první se má na cestu vydat autor projektu, profesor Robinson, se svou rodinou, manželkou Maureen a třemi dětmi. Pilotem lodi je Don West a nedobrovolným černým pasažérem doktor Zachary Smith. Doktor pronikl na palubu, aby provedl příkaz svého „zaměstnavatele“, obchodníka vydělávajícího na ekologické krizi, a přeprogramoval robota Robinsonových tak, aby všechny zabil. Sám se však stane obětí atentátu. Obchodník se ho dokončení úkolu rozhodl zbavit. Po urputné bitvě se rodině podaří robota zneškodnit. Jejich loď se ale ocitla v gravitačním poli Slunce a jedinou nadějí na záchranu je únik do hyperprostoru. Protože k tomu dojde mimo hyperbránu, není možno cestu kontrolovat. Loď se vynoří ve zcela neznámé části vesmíru, a ještě navíc v budoucnosti. Tady objeví zničenou pozemskou loď Proteus, která se je snažila najít, musí se utkat s pavoučími monstry požírajícími kov a na blízké planetě pohlédnout do vlastního osudu a pokusit se změnit tragickou budoucnost. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Takovou slátaninu jsem už dlouho neviděl. Hned od začátku - start takového neaerodynamického monstra rovnou z planety, která má ekologické a zdrojové problémy, že? Na co máme oběžnou dráhu. To jsem četl už před milionem let (někdy v deseti) a vymyslel to, tuším, Koroljov možná už před druhou světovou? Hned na to hibernace už při startu. A pak už jdou ty ...píp v rychlém sledu až do stupidního konce ...

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Určite je to určené mladšiemu osadenstvu. A žiadne ultra inteligentné puzzle alebo vyvražďovačky. Ak chcete to, musíte siahnúť po iných tituloch. Dobrý a nenudiaci film.

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Závěr je sice slabší, ale zbytek je moc pěkný. Je to rodinný film, žádná vyvražďovačka a tak se k tomu musí přistupovat.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

sogun: Presne. netušil som ako sa ten film vola ale nikdy som na neho nezabudol. Proste 4* je pre mňa minimum, tak som sa vtedy bal :) a nie ako 15 ročný ale takých 11-12 som mohol mať...

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Gary to (ako vždy) zachránil - i keď už klasicky v roli zloducha ! :-)) Inak dosť smiešne sci-fi, ktoré je akousi rodinnou road-movie vesmírom. Ale kvitujem vesmírnu loď ako "hlavnú hrdinku" - takto by som si predstavoval elegantný a šikovný malý hviezdolet... :-)

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Nó...zajímalo mě, jak si Matt LeBlanc poradí s novou rolí a nakonec jsem to vydržela do konce jen díky němu, přestože to ještě ke všemu nebyl nijak závratný výkon. Svým tvrďáckým výrazem ale mezi ostatními tařka zářil. Oldman by možná i ušel, ale on chudák neměl co hrát. Vlastně skoro nikdo tam neměl co hrát. Debilně napsané postavy a příběh, trapné efekty(no na tu duhovou opici už mělo tedy opravdu jen máloco), debilní dialogy a ze všeho nejstrašnější byla zas ta americká rodinná rovina. Nejotravnější děti na světě, které si má člověk asi oblíbit, ale to tedy ani náhodou. Chvíle, kdy nebylo ani jedno z nich na obrazovce patřily k těm světlejším, ale bohužel jich bylo minimum.

sogun

sogun (hodnocení, recenze)

ked ste to videli ako cca 15 rocne decko musia to byt 4 hviezdicky, inac... :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama