Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při příležitosti MS ve fotbale 2022 v Kataru vznikla pro ČT Sport speciální sportovní série vědomostní soutěže AZ-kvíz tentokrát s Fortunou, v níž jsou všechny otázky zaměřeny na fotbal. Soutěžícími jsou studenti Masarykovy univerzity, tváře ČT a osobnosti ze světa sportu i umění. Moderátorem soutěže je Aleš Zbořil. (Česká televize)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jeden díl s Luďkem Zelenkou. Přijde mi to jako tako zpestření klasického vědomostního pořadu okořeněného o otázky ze světa sportu-fotbalu a úsměvné je, že lidi, kteří se tím živí (živili) nebo přicmrndují okolo něj pisálci z redakce mnohdy nedokáží odpovědět ani na dost „triviální otázky“ jako Luďa když se ho ptali, jaké dvě asijské země společně pořádaly mistrovství světa ve fotbale na písmena JJK na šikmooké Japonce si chudák plešatý nevzpomněl, ale i tak svůj díl vyhrál. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Klasický AZ-kvíz je klasickou našich TV soutěží, a při příležitosti letošního MS ve fotbale přišla ČT s tím, že uvede každý den speciál s fotbalovou tématikou. Samotný koncept otázek je postaven tak, aby i laik, či přiležitostný divák měl šanci aspoň něco vědět, k čemuž pomáhají i klasické nápovědy s prvním písmenem ("Jakou medaili přivezli z OH, na B?"...Asi Stříbro ne že jo...). Specialitou těchto dílů je to, že se v něm utkají i dvě známé osobnosti, které zpravidla více či méně slouží hlavně k pobavení diváka, a stává se, že o fotbale nemají nejmenšího tucha. Zarytí fotbalový fans asi budou plakat nad lehkostí otázek, a nevědomostí některých lidí, běžný fans si pravdděpodobně rád zodpoví kvízové otázky, a bude spokojen s výberem soutěžících. ()

Zuchy 

všechny recenze uživatele

Nápad na fotbalový speciál jako sportovní fanoušek rozhodně kvituju, ale tvůrci otázek si zřejmě řekli, že už je to nebaví, a namrskali mraky otázek s totožnou odpovědí nebo jen lehce odlišné. Přitom mohli přijít s tolika dalšími jmény lidí, stadionů atd., aby všechny otázky byly unikátní. Sám bych měl spoustu návrhů - a to jsem začal fotbal (vzhledem k svému mládí) "až" v roce 1996... A ty komentáře ostatních uživatelů, že jsou otázky moc jednoduché nebo že ty lidi nic neví, jsou jednoduše ubohé... ()

Bali10 odpad!

všechny recenze uživatele

Vědomostní soutěž ve formátu AZ kvízu zaměřená na fotbal, ale zvou tam VIP lidi, kteří neviděli fotbal ani z rychlíku (čest výjimkám). Nejsem si jistej, jaká měla být role Adély Elbel, ale trapně se tam tetelit, že jako fotbal jde úplně mimo ni, to je fakt dno. Proboha ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Důkladně vyslovující Jakub Železný, který si při otázce “kdo vyhraje MS”, neodpustil politickou odpověď. Ale sportovní AZ je příjemným oživením, byť fotbal nesleduju. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Co se týče otázek ze sportu, tak jsou super a líbí se mi. Slabší stránka jsou soutěžící, který jsou někdy hodně mimo, někteří skoro nic nevědí a přišli se akorát zviditelnit. Je škoda že to není pro obyčejné fanoušky. ()

Reklama

Reklama