Reklama

Reklama

Qala

  • Indie Qala
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadaná zpěvačka, která prožila těžké dětství, rozjíždí slibnou kariéru. Drtí ji přitom ale tlak, který obnáší úspěch, nedůvěra vlastní matky i pochybnosti o sobě samé. (Netflix)

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu vyzeral veľmi lákavo, no napokon zostávam sklamaný. Príbeh bol rozhodne pútavý a zaujímavý, akurát ten mystery štýl sa mi k tomu až tak nehodil a skôr bol na škodu ako na úžitok. Celé to pôsobilo až takým nepríjemným duchárskym dojmom, ktorý by som čakal skôr od hororov alebo thrillerov. Takže hlavne toto dosť narazilo celkový koncept filmu, ktorý mal potenciál byť kvalitnou hudobnou drámou. Škoda toho. Ale inak vizuál úžasný, a aj po dejovej stránke vydarené. 2* ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Great expectations kvuli Anushcine produkci, ale tady teda sahla vedle - obcas se tvurkyne*ci pokouseli o reflexi nejakeho spolecenskeho jevu a la diskriminace zen nebo rozdilny pristup k zenam a muzum v ramci tehoz povolani, ale vetsina vysumela mezi vrsenim klise na sebe (iracionalni nenavist matky k dceri, talent z hury pada na muze, ale na na zenu, ktera ho jen predstira apod.) Skoda, ve stylu asi nejaky (na Indii ne az tak bezny) pokus byl. ()

Reklama

Reklama