Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sorenza zatiaľ v živote nemala veľa šťastia. Útočisko nachádza v Gasse, v centre francúzskej výroby parfémov. Práve tu kedysi jej matka vlastnula kúsok poľa s jasmínom. Tú vôňu tam cítiť ešte aj teraz, ale Sorenza viac myslí na to, čo so svojim životom. Guillaume je jej presným opakom. Syn bohatého výrobcu parfumov z mesta mal v živote všetko, čo chcel. Vysnívanej kariére akoby ktosi dopredu predpísal noty, ale do plánov vstúpila veľká náhoda. Jedného dňa sa Sorenza a Guillaume stretli a začal sa písať začiatok nového splanutia dvoch mladých ľudí. Zdá sa, že sú si predurčení, ale najskôr musia poraziť všetky intrigy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

hodně slabý scénář.A zklamal mě i dabing.Místy ruchy přehlušují mluvené slovo.Ale potěšilo mě, že jsem po velmi dlouhé době viděla Marinu Vlady.Není dobrý nápad nechat jednu epizodu za týden.Není to zas tak kvalitní seriál ,aby si ho člověk nenechal ujít ()

Austen 

všechny recenze uživatele

Tento seriál (4-díly myslím) běžel pod názvem Vůně z Provence. Příběh italského děvčátka, které se s rodiči přestěhuje do Provence, kde se živí jako pomocníci na květinových farmách. Slavná produkce vůní z Provence. Holčička přijde o matku, otec (údajný) ji opustí. Dívka vyrůstá a postrádá rodinu, pátrá po matčině tajemství, které ji vyhnalo z Itálie. Kdo byl její otec? Její rodinu ale nyní tvoří přátelé, kteří ji od dětství chrání a hlavní je její láska ke květinám. Příběh sám o sobě není až tak podstatný (najde štěstí), ale je to krásná sonda do Provence a jejího voňavého průmyslu. ()

Reklama

Reklama