Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mexiku 19. století se prolínají osudy Matilde Penalver y Beristainové (Adela Noriega), kterou na majetek chtivá rodina připraví o lásku chudého vojáka Adolfa (Mauricio Islas), a Manuela Fuentese Guerry (Fernando Colunga), jenž nečekaně zdědil majetek po otci, který ho uznal až na smrtelné posteli. Manuel se vydává do města najít si vhodnou manželku a oko mu padne právě na Matilde. Ta se sňatkem souhlasí ze dvou důvodů - tlak rodiny a zklamání v lásce. Netuší, že vše byla past její matky a bratra. Pozdě zjišťuje, že ji Adolfo stále miluje a navíc si znepřátelí Manuela, který si myslí, že ho nevěsta hned po svatbě podvedla. Manuel si novomanželku odváží na svou haciendu a mezi mladým párem po prudké nenávisti začnou sršet jiskřičky lásky. Jenže do toho všeho přijíždí na haciendu v přestrojení Adolfo.
Mexická telenovela mapuje vztah mezi Matilde a Manuelem, který se odehrává na pozadí revoluce. (ma883)

(více)

Recenze (17)

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve si dovolím poopravit název na Opravdová láska aneb jak po Mexicku dokonale pohřbít tento cit. Proč už si ti mexikánci nedaj pokoj, když už nezabere oblečení "děje" do zeleného hábitu a nebo do rudé paruky, pak na něj naháknou historické kostýmy. Kdyby byla v Guinessovce sekce o nejdelším sezení na místě, pak by telenovely hrály prim. Občas se divím že ti "herci" už dávno nemam zadky jako lívance. A když vypnete zvuk, klidně to udělejte o nic totiž nepřijdete, tak sledujete šílenou gestikulaci ve stylu dirigenta symfonického orchstru. A pak až zvuk znova nahodíte, zjišťujete že jen Dona Juana uspává malého Diega. Prosím tedy tvůrce těchto stránek o mnou již jednou avizovaného zařazení mínusového hodnocení, abych mohl začít konečně optimálně hodnotit. Telenovely no dead, Good Lord........... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jeden z návodů, jak zažít opravdovou lásku. Proč se jí ale tolik uživatelů CSFD brání? Proč v této nadějné podívané vidí jen odpad? Co jiného chtějí v životě dělat, mezi zrozením a smrtí? ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

carly 

všechny recenze uživatele

Fernandovi a Adele historické prostredie sluší a slušia si aj navzájom. bola to zaujímavá zápletka a sympatický hlavný hrdina. plus to malo neuveriteľný úvodný song ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Další příšerná telenovela, které nepomůžou ani historické kostýmy. Když jsem přišel ze školy a snažil se na to dívat, po chvilce jsem se přistihl, že téměř spím. ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Ubrečená Noriega a Colunga věčně lačnící po sexu na různých neobvyklých místech. Komičtější dvojku si lze jen stěží představit. Ale žel bohu, po pár dílech se toto schéma velmi výrazně omrzí. ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Niet čo dodať ... latinská amerika sa rozhodla zničiť svet debilnými seriálmi ... keď už na to nemá vojensky ... ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Historická telenovela z konce 19 století z Mexika. Dívka Madilda je dcerou generála a patří ke smetánce, miluje však chudého vojáka. Rodinnou je tento vztah zatrhnut a Matty donucena se provdat za bohatého statkáře Manuela aby vykoupila rodinu z finančních tísně. Ona ho nenávidí a vše zkomplikuje i její láska Adolfo, který následuje mladý pár na haciendu. Nenávist se však postupně mění v lásku a hledají si k sobě cestu a pochopení. Velká pochvala patří ústřední dvojici, která vzájemnou lásku snad ani hrát nemusela. Kromě toho ještě doléhají stíny minulosti, Manuel je nemanželský - matku léta neviděl a nezná ji. Ta se objevuje a její smutný životní úděl vyplouvá na povrch. Matilda se je snaží smířit dřív než bude pozdě. I Adolfo nakonec potkává milou Catalinu ale osud není přívětivý. Dále do děje zasáhnou nepokoje a občanská válka, která přerůstá přes mexické povstání a odděluje nám manželský pár na 3 roky. Matilda se musí starat o synka a haciendu na pozadí vlády Benita Juarese a s rostoucí opozicí ze strany velkostatkářů. Po dalších 6 letech kdy si Matilda myslí, že je manžel mrtev přichází překvapení. Přiznám, že mě naprosto tento příběh okouzlil a obdivovala jsem vznosné róby, dobovou etiketu, mexickou krajinu jelikož se hodně točilo pod širým nebem i bojůvky jsou a napětí při závěrečné popravě. Hezký úvodní song a celková doprovodná hudba byla fajn. Jako jediné ji dávám zaslouženě 5 hvězdiček a ráda se na ni podívám znovu. Příběh nás provádí 10 lety. Počet dílu 95 Viděno: 95 ()

Reklama

Reklama