Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Jarod pátrá v klášteře na ostrově po záhadných svitcích. Připojí se k němu kolegyně Catherine a oba se při hledání dozvídají mnohé o své minulosti a o temném rodinném tajemství. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +hutná atmosféra, celé je to takové mysteriózní, staré známé postavy -příběh se svitkama a především příběh seriálu nebyl zakončen/// Poslední příběh o Jarodovi. Tentokrát v podobě filmu, který je koukatelný sám o sobě. Je zajímavý, má zvláštní atmosféru a tak nějak má lepší formu. Avšak pro fanoušky seriálu je toto naprosto zbytečný film, který jen ještě více zamotá s příběhem a postavami. A bohužel zdárného ukončení seriálu se stejně nedočkáme. Dnes navíc víme, že další film nebo epizoda natočena nebyla a tak vede tento film jen do slepé uličky. Je to škoda, byt to výtečný seriál/// Celkem 74%/// ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Kurňa. Jako druhý navazující film mě to fakt překvapilo. Čekal jsem, že to bude mnohem horší. Avšak ta celá blbá zápletka se svitkama mě nakonec donutila hodnocení o bod snížit. A konec vše prakticky zase posunul na začátek. Taky si to autoři mohli odpustit a důstojně seriál ukončit. Ale Andrea Parker se svým kamenným a nepříjemným výrazem opět nezklamala. Aspoň něco. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál som mala celkom rada, ale vo filme mi stále niečo chýbalo. Proste mám pocit, že to nebolo dokončené, resp. niečo nebolo vypovedané a tak sa u mňa proste nedostavil pocit, že takto to má byť. Jednoducho tam niečo chýbalo. Ale netvrdím, že to nebolo zaujímavé. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Smutně špatné zakončení celého seriálu. Alespoň že Parkerová neztratila svoji kamennou tvář. ;) ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Jako druhy film navazujici na serial a prvni filmove pokracovani je to super. Pro vsechny kdo predchozi dily nevideli to ale taky muze byt zajimave, i kdyz asi ne tolik (asi tak 3*). Me osobne tento film docela prekvapil. A to predevsim svou myteriozni zapletkou ktera v predchozich serialech nemohla byt asi predevsim kvuli samotne delce jednoho dilu. Dockame se zde i dalsich vysvetleni rodinych vztahu v "Centru". A mozna nejakeho toho prekvapeni..... PS: Pro "ic" to neni film podle serialu ty bambulo, to je regulerni pokracovani toho serialu a prvniho filmu ;-). ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Ono je to veľmi komplikované...My skalní fanúšikovia sme nesmierne šťastní že sa niečo také ešte natočilo...Sklamaním je ale opäť otvorený koniec v ktorom sa skoro nič neobjasnilo a chcelo by to minimálne ešte jeden film na zavŕšenie. Celý dej seriálu bol vždy logický, založený na vede a v samotnom konci zrazu scenáristi prepli do úplne nevysvetliteľného módu kde nám z deja zrazu urobili paranormálno. Som zvedavá či existuje aspoň niekto kto považuje zápletku so zvitkami zo normálnu. ()

Reklama

Reklama