Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plachý mladík Cosmo je povolán ke svému nadřízenému Gordonovi, který mu oznamuje, že dosavadní šéf firmy Max zemřel, vedení přebírá on a hodlá přistoupit k reorganizaci. V jejím rámci je Cosmovi přidělena nová práce: stane se placeným zabijákem. Mladý muž dostává učitele střelby Steva, s nímž se brzy spřátelí. Přestože jakživ neměl zbraň v ruce, ukáže se jako nesmírně nadaný žák. Zanedlouho přichází první práce: zabití mladíka, který Gordonovi dluží peníze. Po splnění úkolu si jde Cosmo zacvičit jógu aby si pročistil mysl a činí tak po každé odvedené práci. Zamiluje se do cvičitelky Jasmine krásné jemné dívky, kterou její přítel Randy očividně šikanuje a když ji najde plačící, pozve ji k sobě domů. Stanou se z nich milenci, ale když se Jasmine dozví, že je její hoch nájemný vrah, je zdrcena. Vyrovná se s touto tvrdou skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pokus o přímo černočerný humor. Jason Priestley pro mě sice díky tomu přestal být pouze frajírkem Brandonem, ale herecky rozhodně nijak nezazářil. Film asi i stojí za zhlédnutí, možná se i vyskytne někdo, komu se tenhle styl humoru a "parodie" zalíbí. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tvrdé žánrovky měkce parodující černohumorná komedie, formou zajímavá právě pro svoji úchylně krutou >vtipnost< , ze které místy - narozdíl od mnoha trendy thrillerů - opravdu mrazí. Naštěstí tvůrci drží poněkud bizarní děj pevně v mezích chladnokrevně >seriozního< přístupu a nedělají z postav pitvořící se karikatury, k čemuž by obsah mohl svádět. Takže poctivé tři hvězdy za neobvykle obskurní noční zábavu, kterou nekalí ani jako obvykle tak typický jalový český televizácký dabing. Jo, chtělo by se vidět s původní zvukovou stopou a titulky, možná bych v jiném rozpoložení i jednu hvězdičku přidal... - - - - - (Poprvé viděno 8.9.2011 na noční >prímakůl< , hodnocení 123., komentář zde jako čtrnáctý - 8.9.2011) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Největší správňák a slušňák z BH 90210 hraje postavu nájemnýho vraha? Tak po tomhle zjištění jsem čekal, co to bude za hovadinu, a ono to dopadlo překvapivě docela dobře. O žádný velkolepý dílo se sice nejedná, ale když na to budete nahlížet jako na film bez nějakejch větších ambicí, tak vás to snad může jenom mile překvapit. Sice to trochu postrádá pointu, ale mě to docela bavilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No asi to bude znít divně ale nikdy v životě jsem Beverly Hills neviděl(nebo aspoň myslím), takže jsem žádného Priestleyho neznal. No tak jsem si ten film pustil jako to že to bude průměrný odpočinkový film. Když jsem si film pouštěl tak jsem ani nevěděl o jaký žánr jde. A byl jsem mile překvapen. Jason hrál skvělou postavu a hrál jí tak že prostě není možné aby takový nebyl i v opravdovém životě. Ostatní herci sice nic moc(Fox byl ale s manželkou dokonalý:-)). Ale film splnil svůj účel dokonale. Celkem překvapení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Brandon z Beverly Hills jako cynickej vrah?Inu proč by ne!Film je sice levnější,ale zabijákovy eskapády sou dost brutální a velice vtipné.Chápu že to není pro každýho.Já mám brutální černej humor rád,takže stím nemám nejměnší problém.Nejlepší je scéna,kdy se Cosmo ptá mladého párečku,jaké to je,mít dívku,že se nejspíš zamiloval a neví si rady,tak mu hezky poraděj,usmějou se,políbí načež je Cosmo brutálně popraví :-) já se bavil skvěle. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Brendon ako voľajaký divný zabiják? Videl som to len raz pred dávnymi rokmi, ale bolo to strašne nezáživné a bez nejakej pointy. Proste divný film. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mno. Na tenhle kousek Brandona mě upozornil mladší brácha. Nemůžu říct, že bych nežasl nad Priestleym, jak si roli zabijáka užívá. Ale zároveň jsem žasl nad stupiditou a unylostí scénáře, který nabídne v samém závěru takový What The Fuck, že mi prdla guma od spoďárů a ty vystřelili přes celou místnost. Místo toho, aby se s určitým člověkem domluvil a sejmuli hlavního bose, který měl celej film jenom jednu gorilu (další wtf), zabije dotyčnýho a pak uplně hladce bose i gorilu. No, po týhle scéně jsem vážně uvažoval o odpadu, ale nakonec jsem se přenesl i přes tuhle blbost a dva šurikeny ze svýho glocku pro tenhle film vystřelil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Komediální gangsterka aneb Jak se vyučit na nájemného vraha. 1) Tato parodie na film noir je plná překvapení. 2) První překvapení - obsazení titulní role Jasonem Priestleym (Beverly Hills 90 210). Připadá mi, že se Jason pro tuto roli doslova narodil. 3) Druhé překvapení - svižný scénář i režie ve vzácné souhře bez hluchých míst. 25letý režisér Wallace Wolodarsky (o rok mladší, než Jason Priestley) už měl v době natáčení za sebou čtyři řady Simpsonů jako spoluscénárista a producent a tak mu jeho první samostatný celovečerní film (scénář, režie) zřejmě velké problémy nedělal. 4) Třetí překvapení - nikdo tento film nezná (fakt netuším, proč). 5) Příjemný film, kterému přidávám hvězdičku za Jasona. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že nešlo cíleně o černou komedii. At už to bylo jakkoliv tak celkově film je to hloupý, herecké výkony při nejlepším průměrné. Ale něco málo na tom je a člověk se u toho uvolní a vydrží do konce. 45% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jason Priestley ma skutočne šokoval, že bol schopný hrať tak dobrú postavu po tom, čo som od neho videl v minulosti. Veľmi odporúčam tento film každému, kto má inteligentný zmysel pre humor. 6/10 ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

S ledovým klidem, bez jakéhokoli zaváhání si zde Cosmo jen tak vystřílí několik poctivých i nepoctivých zakázek, vždyť je to jenom práce... ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Taky vám přijde, jako by hlavní postava byla psaná podle Kevina McAlistera? Jen o pár roků navíc a mírná lobotomie. Jinak taková zvláštně atmosférická černá komedie. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli se Wallace Wolodarsky pokoušel natočit černou komedii o nájemné vrahovy balancujícím mezi láskou a zalíbením ve své práci (což je jistě námět s, kterým se dá pracovat), proč ne! Režisér bohužel pouze těží z popularity „Brandona“ Priestleyho, který je se svým jediným výrazem celkem na ránu a nedělá z tohoto filmu nic jiného než Assassin Hills 90210. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dylan z Debili Debils je zde v roli retarda, který má striktní logiku a pragmatismus na 100%. Závěr je tak absurdní, až je fakt dobrý. Ono, když čekáte úplnou debilitu, můžete pak být jen mile překvapeni. Ale takhle si dokonalého zabijáka nepředstavuju. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna vidět Jasona Priestleyho v téhle roli chladnokrevmého zabijáka. Není to žádné terno, nicméně jsem si tenhle film docela užil. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Člověk je na pochybách, je-li Cosmova strojenost a jednoduchost způsobená hereckou neschopností Priestleyho nebo dokonalým ztvárněním mladíka, který přijal svoje nové povolání a vnitřně se s ním vyrovnal. Chvílemi jsem váhal, ale většinou mě přeci jenom Priestley přesvědčil, že to je jeho herecký um =) Se sympatickou Kimberly zahraje velmi jednoduchý, ale příjemný film, na který ač jsem narazil zcela náhodou v noci v TV, tak mě zaujal a vydržel jsem u něj do půlnoci. Cosmův chladný výraz při popravách svých cílů by záviděli i leckteří Bondové. Navíc, Brandon pro mě bude navždy frajer jak má být =) 7/10. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Název říká vše. Byl to nepovedený pokus o černý humor nebo něco alá můj soused zabiják. Sice to má docela loserovskou atmosféru, a Priestley je docela zajímavý týpek, ale tam to asi končí. Nijak nefandím těmhle sympatickým vrahům či zlodějům, se kterými se ve filmovém světě roztrhl pytel, ať už ve vážných či komických vodách. Připadá mi úplně zbytečné takovéhle filmy točit, třeba to někoho zaujme nebo pobaví, ale u mě se to minulo účinkem. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl nahraný doma na kazetě moc dlouho a mockrát sem si ho pusti. Je to vážně pecka hlavne scéna u dvou manželů kdy se Brandon Walsh vyptává na to jaké je to chodit s dívkou. Pro mě určitě vzpomínka na dětství a to jak sem si užíval tuhle "srandu". ()

Reklama

Reklama