Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doug Ireland pracuje jako správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problémem a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí k jejich spokojenosti. Věčně však správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Podle jeho představ není ani jeho milostný život. Prodavačka Andy sice uznává, že je zábavný, nechce ale marnit čas s chudým snílkem. Když se v hotelu objeví nadutý magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se muže přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval. Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se musí věnovat manželce. Jeho nadšení poněkud zchladí zjištění, že milenkou je Andy. Musí se rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se Doug dozví, že magnát sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, rozhodne se bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec. (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film na deštivé nedělní odpoledne, ovšem když jde náhodou v TV. MJF je roztomilý a hotel pěkný. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Byl mužem na svém místě - ač se to může zdát nemožné, dokázal vám splnit (téměř) jakékoli přání. Pochopitelně i on sám měl tajný sen - sen TAK velkých rozměrů, že se mu k jeho uskutečnění jaksi nedostávalo prostředků. Kde vzít partnera, který by se nebál investovat - do cizích snů ? Jenomže sny mají i tu nepěknou vlastnost, že se v průběhu času můžou samovolně rozmnožovat - a co když pro splnění prvního z nich musíte vyloučit ze hry ten druhý ? Cesta hlavního hrdiny je trnitá a provází ho na ní řada drobných a vesměs půvabných gagů, které vám zaručeně zvednou náladu. Možná jsem trochu shovívavější než obvykle - k Michaelu J. Foxovi jsem vždycky cítila vřelé sympatie, takže 3,5* pro tentokrát zvedám na rovné 4* ... a za svým rozhodnutím si stojím. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pustil som si to ako podmaz, ktorý budem mať popri nejakej inej činnosti. Ale ono to nešlo nesledovať a vyklulo sa z toho jedno z tých pozitívnejších prekvapení. Dejovo je to jasná vykrádačka Wilderovhho Bytu, ale taká šťavnato hravá až sa pri nej človek musí tupo škeriť, chytať sa za hlavu, či uznanlivo ňou pokyvkávať. Viem si predstaviť aj niekoho iného v hlavnej úlohe (pri Foxovi sa od nálepky Marty McFly asi nikdy neodosobním), kto by tomu dal väčší cveng, ale načo. Hodnotím ako klasickú (i keď mierne nadpriemernú) deväťdesiatkovu zábavu. A deväťdesiatkovú zábavu máme radi! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. V 90letech vznikla v Americe spousta skvělých komedií, specifická atmosféra tohoto období tu cítit je, oblíbení herci mého mládí jsou tu ve formě, nechutná móda tupírovaných a ondulovaných účesů 80let byla zdárně pohřbena, ale zrovna tento kousek těžce schází na úbytě. Přitom Sonnenfeld na kapitánském můstku a Fox jako hlavní hvězda, nechápu, že to nedopadlo... Průhledné, nevyužité slibné prostředí, scénář bez nadstavby, postava Anwarové tzv na-přes-držku, škoda toho, přesto, za tu atmosféru zaokrouhluji navrch... 50% ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľný film, ktorý nič nepokazí. Ako oddychovka stačí. Michael J. Fox, päť rokov po natočení tohto filmu zistil, že má Parkinsonovu chorobu, mal vtedy 37 rokov. Človek fakt nikdy nevie, čo ho v živote môže stretnúť. To je fakt. ()

Milwa 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie na páteční dopoledne, film mi naprosto sedl do nálady, mám ráda happy ending story:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie pod režijním dohledem Barryho Sonnenfelda, docela se divím, že nedokázala diváky v kinech zaujmout. Michael J. Fox v této době zažíval obrovský životní pád v podobě diagnostikování Parkinsonovy choroby, s kterou se coby čerstvý třicátník musel vyrovnat. Tato zákeřná nemoc postupně utlumila jeho hereckou kariéru, což je obrovská škoda. Michael se sice s Parkinsonem postupně vyrovnal a občas někde hraje, ale lidsky mi toho člověka je hrozně líto, protože byl talentovanou komediální hvězdou přelomu 80. a 90. let a velkým sympaťákem. Shlédnuto na AMC. 3* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie se svěží dvojicí - Michael J. Fox a Gabrielle Anwar. Michael tu skutečně po herecké stránce exceluje a společně s Gabriellou, která tu je fenomenálně sexy, vytváří dvojici, kterým to ve společných scénách sluší ať se děje, co se děje. Romantická pohádka se všemi svými klady i zápory potěší a po jeho shlédnutí se bude hlavně ženská část diváků cítit po citové stránce příjemně. Film, který stojí za pozornost. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu vyzaruje neskutocna pohoda,pri sledovani som sa citil vyborne,trosku romantiky,trosku cierneho humoru,krasna Gabrielle Anwar a Michael J.Fox v zivotnej forme,mal som chut sa ist ubytovat do toho hotela,za inych okolnosti by som dal 4 hviezdy,ale kvoli tomu prijemnemu pocitu pocas pozerania sa dam 5...:-) ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Znamenitá komedie, u které jsem se výborně pobavil. Spousta gagů (a povedených a skvěle vypointovaných), vtipné a nápadité dialogy, sympatická ústřední dvojice i zajímavé vedlejší postavičky. Pravda, i zde najdeme nějaké to klišé a poněkud předvídatelný závěr (jedná se konec konců o romantickou komedii, která má svá určitá pravidla), ale celkově rozhodně nadprůměr. Báječná oddechovka. ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie s M.J.Foxem, trochu mi to zkazila ta klasická americká romantika. Ale dívat se na to dalo. ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je občas docela smutná. Hvězdička navíc za cameo Simona Jonese, mého oblíbeného Arthura Denta ze seriálu Stopařův průvodce po Galaxii od BBC. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to bylo celé poměrně nesympatické, umělé, bez správné atmosféry a energie, a to včetně hlavního hrdiny. 45 % ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Příjemná motivační romantická komedie se skvělým J. Foxem, který opět exceluje. Není nad to si splnit svůj sen :). Strašně se mi líbí, vnitřní energie Foxe, je úžasně živý. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Můžeme se snažit jak chceme, být cílevědomí, vytrvalí, chtít si splnit svůj sen a obětovat tomu první poslední, ale když se objeví, ať už v dobrým nebo špatným slova smyslu, všechno může být najednou úplně jinak. Zkrátka a dobře, " za vším hledej ženu". Ale nebyl by to správnej romanťák, kdyby to nedopadlo jak to dopadlo a nevznikl z toho sice průměrný, ale přesto milý film. 62%. ()

Reklama

Reklama