Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna (Nancy McKeon) sa rozhodne ísť na strednú školu do New Yorku. Na obede stretne sympatického chlapca Petra (Michael J. Fox) a zamiluje sa do neho. On ju však ignoruje a zdá sa, že to robí úmyslelne. Získať ho bude pre ňu zrejme veľmi ťažké... (DaNQa)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Karikatury středoškoláků i jejich profesorů nejsou zábavné. Film je umělý a nepřesvědčivý. Hlavní hrdinka (údajná kráska) připomíná neandrtálce, proto je vzplanutí hlavního hrdiny k ní neuvěřitelné. Ale on ho vlastně neřeší a stará se zejména o vítězství v závodě, jehož mnohem lepší verze byla v Pomádě. Hlavní padouch je k ničemu. ____Velmi slabá verze osmdesátkových komedií pro teenagery. /12. 1. 15./ ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Já mám pro tyhle středoškolské komedie osmdesátek slabost a tohle spolu s Ridgemont High patří k tomu nejlepšímu. Zvlášť povedené je obsazení včele s ještě neznámým Michaelem J. Foxem, Crispinem Gloverem, krásnou Nancy McKeon a tím černochem, který je dost podobný Michaelu Jacksonovi. Vtipné účesy a hlášky, to je to, co na vás čeká. Ano, je to veskrze hloupoučké, ale zábavné a u takovýchto filmů přeci o serioznost nejde. ()

Reklama

Reklama