Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou tu manželé Seaverovi se svými třemi dětmi, které má každé svého mazlíčka. Nejstarší Petr starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope kočku Sassy a nejmladší Jamie mladého ztřeštěného buldoka Chance. Jejich nové dobrodružství začíná ve chvíli, kdy se Seaverovi chystají na dovolenou do Kanadské přírody a rozhodnou se vzít trojici rodinných mazlíčků s sebou, aby už neriskovali další případné rozdělení. Neukázněný Chance však na san franciském mezinárodním letišti uteče ze své přepravní boudy a věrní přátelé Shadow a Sassy ho musí následovat. Takže když letadlo odletí bez nich, čeká trojici další dobrodružná cesta. Rozhodnou se totiž vrátit domů, do domu Seaverových, který stojí na předměstí San Francisca. Odvážně se vydají do velkoměstské džungle, kde na ně v ulicích čeká celá řada nebezpečných i zábavných příhod a také setkání s celou řadou psů a voříšků jako je Riley, Pete, Ashean, Spike, Stokey nebo krásná a svůdná Delilah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

movie 

všechny recenze uživatele

Bohužel tahle dvojak není tak "pěkná" jako jednička, možná mi tu chybí ta nádherná výprava, která prvnímu díli vyloženě dominovala! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dvojka nezůstala jedniče co dlužná.Pravda,chybí zde nádech hezké přírody ale i tak je to pokračování které se podařilo(narozdíl od jiných pokračování) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bylo to horší než druhý díl, ale jen o několik hlášek a hlavně kvůli absenci hezké přírody... mírně nadprůměrný rodinný film. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Standardně hloupé pokračování, se všemi standardně hloupými chybami, které takové případy provázejí - dějová linka víceméně sleduje první díl, příroda byla nahrazena "atraktivnějším" městem, zvířat je o poznání více a naši miláčkové musí vedle své cesty učinit i jeden velký dobrý skutek. Smutné, ale děckám se to líbit pořád bude. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

První díl byl přece jen lepší, ale ani toto není žádná tragédie...psí gang vedený Rileym nebo fena Derrila, jejíž "půvabu" podléhá zejména Chance...některé scény jsou i vtipné = celkově *** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Fajnová rodinná komedie s mluvícími zvířaty. Už to sice není jak jednička, ale zábava je pořád skvělá. Děj se z divočiny přesunul do velkoměsta a divákům je nabídnuta opět horda neuvěřitelných příhod třech domácích mazlíčků. 75% ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Je to sice jako přes kopírák, ale zábavná a pěkná podívaná to pořád je, ačkoli ne tak velkolepá jako v jedničce. A pokud těm třem divák fandí tak pohádkovej konec potěší stejně, jako v předchozím díle. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Pořád koukatelná dobrodružná záležitost, která dokáže vždy pobavit. Je to trochu slabší než jednička, ale o ne o moc. Takže hodnotím tak na 60% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je překvapení jak v pozdější době razantně režisér David R.Ellis změnil žánr a přitvrdil. Než se tak stalo natočil báchorku s mluvícími zvířaty v hlavní roli. Nutno podotknout, že výjma několika zábavných scén, to není žádný zázrak, ke kterému by se dalo někdy po shlédnutí vrátit nebo si ho nějak oblíbit, natož si ho pamatovat. Není to přímo nejhůře natočené, ale když to v podstatě nemělo jak zaujmout. Ellis zvířata ve svých dalších filmech tak docela neopustil, jen už nebyla hodná a už vůbec ne mluvící a logicky uvažující. 40% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Přírodu vyměnilo otevřené město, ale pořád jeden z těch nejlepších rodinných filmů s mluvícími zvířaty. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

nevím jak to bylo když jsem byl malý ale myslím že jsem tenhle díl měl radši než jedničku byl jsem ještě díte mozna proto ze jsem ten druhej díl videl vickrat nez ten prvni ale byli oba dva krásný! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Určitě ne tak dobré jako první díl. Ten byl "good-hearted", ale zde zvířata nemluví tak realisticky, duchaplně a štiplavě. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Holt studio Walt Disney znovu zabodovalo. Stejně jako v případě jedničky se jedná o inteligentní dobrodružnou zábavu, která pobaví stejně dobře děti jako dospělé. ()

Reklama

Reklama