Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové příběhu žijí na malém městě v rodině, kde každé z dětí má svého mazlíčka. Nejstarší Petr se stará o starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope s láskou pečuje o kočku Sassy a nejmladší Jamie má ztřeštěného psa Chance, který strávil štěněcí věk v útulcích a lidem příliš nevěří. Když musí rodina na čas odjet do San Franciska a nemůže vzít zvířecí mazlíčky s sebou, svěří je do opatrování své známé. Jenže zvířata nechápou, proč je opustili, a proto se rozhodnou utéci a vydat se na cestu domů. Jenže cesta, vedoucí přes pohoří Sierra Nevada, je dlouhá a plná nebezpečí. Trápí je krutý hlad, nástrahy divoké přírody a překvapivá setkání s více či méně nebezpečnými zvířaty. Setkají se také s hodným profesorem, který vyléčí zraněnou Sassy, malou ztracenou holčičkou, kterou přes noc ochraňují a ke které další den dovedou zoufalé rodiče. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tento film som mal v detstve fakt rád. O obľubou som pozerával jak sa dvaja psy a jedna kočka pretĺkajú divočinou a snažia sa prežiť. Hlavne si z tohto filmu pamätám jednu hlášku o napadnutí dikobrazom: "kousl mě zadkem". ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Ok, tohle je jeden z nejlepších a nejvtipnějších filmů se zvířaty. Geniální dabing a nádherný hlavní hudební motiv. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Povedená zvířecí trojka, která prožije spoustu dobrodružství a divák se pobaví, možná, že i slza dojetí ukápne. Pěkný rodinný film. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jo, tak na tohle si vzpomínám, že jsem se jako prcek hodně nasmál a dokonce mi ani nevadil český dabing - ty zvířata tady jsou bezvadný do jednoho..........moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

sidny 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasná roztomilá dobrodružná komedie. O lidech a jejich přátelství a věrnosti ke zvířatům, které jim to oplácejí. Jeden z nejlepších filmů, které jsme viděla jako malá. Na tent film můžu koukat třeba 100x a nikdy mě nepřestane bavit. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"My name is Chance. I know, it sounds odd, but most names do if you think about it long enough... maybe even yours. I was abandoned when I was very young. I lived on the streets scrounging for food sleeping wherever I could; that seemed like fun at first, but pretty soon, it landed me behind bars. But I don't like to talk about that; let's talk about after that... when I got my second chance... and my name. You see, this family came along, and I guess you can say they rescued me, because they adopted me and brought me to live at their house. But it was their home, not mine. Still, it was an improvement over that other place: lots of space, fresh air, plenty interesting things to explore, and all the underwear I could eat." ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Mluvící psové a ukňouraná kočka...a zažívají neuvěřitelná dobrodružství...až z toho člověk žasne jak jsou ty zvířata chytrý...sranda film. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Filmy o domácích mazlíčcích mohou být nejhorším druhem kýče, ale tohle se docela povedlo. Občas to bylo i vtipné a nápadité. Přikládám záznam tematicky korespondujícího snu. - - - Sen o domácích mazlíčcích (v noci z 8. na 9. prosince 2021) - - -     Na webu se objevily zprávy, že se na zemi vyskytl nový živočišný druh. Vypadá jako kříženec kočky, morčete a malého prasátka a lze jej nalézt v lidských domácnostech, kam neznámým způsobem proniká. Je mírné povahy, snadno si zvykne na člověka a slouží jako domácí mazlíček. Asi dárek od mimozemšťanů, řekl bych. Žere prakticky všechny potraviny, které svou malou tlamičkou dokáže zpracovat, ale nejvíc mu chutnají výrobky s přísadou palmového tuku. Hledám, jestli neumí něco užitečného, třeba vyrábět elektřinu, syntetizovat pervitin nebo chránit svého majitele před koronavirem, ale nic takového se tam nepíše. Ani o tom, že by někdo zvíře zabil, stáhnul, vykuchal, upekl a zjistil, zda se hodí k jídlu, jsem na webu nic nenašel. To se ufoni moc nevytáhli.      Vrátím se z nákupu a najdu jednoho takového tvora doma, jak cupitá po kuchyni. Jeho vzhled odpovídá snímkům na webu. Má hustou srst šedé barvy o délce sotva několika milimetrů. Pohladím ho, je to jako kdybych hladil kartáč. Možná by se s ním daly leštit boty. Vzpomenu si, že na webu stálo, že zvíře z kočičí obratnosti mnoho nepobralo. Když se postaví na stůl a ono hledá, jak se dostat dolů, počíná si tak neohrabaně, že zpravidla spadne a při pádu se stočí do klubíčka jako ježek. Dám zvíře na stůl, abych si to ověřil. Tvor po chvíli opravdu spadne, přičemž se svine do klubíčka. Po dopadu se rozvine a už zase cupitá po podlaze. No nic, jdu vybalit nákup.      V rámci vánoc jsem si koupil čokoládovou chaloupku zabalenou ve staniolu. Má být z velmi kvalitní čokolády. Rozbalím staniol a ochutnám ji. Je fakt prvotřídní. Tvor ke mně přicupitá a prosebně na mě hledí. „V téhle čokoládě žádný palmový tuk není, blbečku,“ poučím tohoto kandidáta na domácího mazlíčka. Zvíře samozřejmě nerozumí a nadále naznačuje, že by také mělo zájem. No dobře, uloupnu kousek střechy a sousto mu podám. Tvor ho s chutí zkonzumuje a následně se mi začne otírat o nohy. Asi doufá, že ho budu živit ze svého důchodu. Napadne mě, že bych mohl vyzkoušet, jestli dokáže přežít ve venkovních podmínkách, a pak o tom referovat na internetu. Venku je něco málo pod nulou, asi ho vynesu ven na mráz. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý nápad pro rodinný film. Dát hlavním zvířecím aktérům lidské hlasy bylo supr. Navíc byly tam celkem i dobré hlášky. Určitě to neudělá velkou díru do světa, ale jinak spokojenost. 65%. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Hodnocení vztahuji samozřejmě k tomu, že v době prvního zhlédnutí jsem byla ještě prcek a musím říct, že se mi to tehdy moc líbilo. Každopádně jsem pevně přesvědčena o tom, že kdyby v současnosti došlo k dalšímu zhlédnutí, rozhodně bych nebyla dvakrát unešená. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli je dobře, že je to bez CGI, nebo ne.....Na jednu stranu to dobře určitě je, protože to není animák s umělými psy a kočkou, všechno je skutečné....Na druhou stranu dabing působí opravdu děsně, a příběh mi příjde takový jalový..Ale co už, film je to docela hezký, psi jsou moc milí (a kočka) a občas je potká nějaké dobrodružství..No musel jsem se na to podívat, protože mám psy moc rád....70% ()

Reklama

Reklama