Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové příběhu žijí na malém městě v rodině, kde každé z dětí má svého mazlíčka. Nejstarší Petr se stará o starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope s láskou pečuje o kočku Sassy a nejmladší Jamie má ztřeštěného psa Chance, který strávil štěněcí věk v útulcích a lidem příliš nevěří. Když musí rodina na čas odjet do San Franciska a nemůže vzít zvířecí mazlíčky s sebou, svěří je do opatrování své známé. Jenže zvířata nechápou, proč je opustili, a proto se rozhodnou utéci a vydat se na cestu domů. Jenže cesta, vedoucí přes pohoří Sierra Nevada, je dlouhá a plná nebezpečí. Trápí je krutý hlad, nástrahy divoké přírody a překvapivá setkání s více či méně nebezpečnými zvířaty. Setkají se také s hodným profesorem, který vyléčí zraněnou Sassy, malou ztracenou holčičkou, kterou přes noc ochraňují a ke které další den dovedou zoufalé rodiče. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jééé, tak na tenhle film jsem si už dlouhou nevpomněla, ale moc dobře si pamatuju, že jsem ho měla ráda. A to já většinou filmy, kde je hlavní hrdina zvíře (snad kromě animáků) fakt nesnášim. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Mým dětem se to kdysi moc líbilo, pročež jsem to byl nucen zhlédnout asi tak padesátkrát. Možná i proto nejsem schopen dát víc, než 3*. Jen zaslechnu název - už je tady kopřivka! ()

TEKAS 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil od prvního shlédnutí a asi se mi nikdy líbit nepřestane. Už nespočítám, kolikrát jsem ho za ty roky viděla a stejně mě to vždycky dostane. Krásný příběh o věrné zvířecí lásce. ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Když pominu děti, tak pro milovníky zvířat (a hlavně psů) je tenhle film určitě jako dělanej, já jsem na psy zatížená, zvlášť na am. buldoky a zlaťáčky, ty mam taky ráda :) Má to krásný dojemný příběh, i když ne úplně originální, ale hezky se na to dívá, zápletky tomu nechybí, proč ne :) I jsem se zasmála. Škoda, že je ten film tak krátkej :) ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Úžasnej hlas Michaela J. Foxe v příjemným rodinným námětu to hodnocení rozhodně pozvedne. Jako dítě sem se tomuhle filmu vyhla a vlastně můžu být ráda, protože sem si mohla vychutnat verzi českýho dabingu. Tři mazlíčci k sobě dobře pasují, dialogy sou vtipný i pro dospěhýho člověka a stopáž je akorát. Za mě určitě spokojenost. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Velký dojemný kýčovitý slaďák o zvířátkách. Já jsem si to pustila abych zjistila o čem tento film vlastně je a zároveň abych se naladila na vlnu dětství. Což se vyplnilo a pokračování už vidět asi nepotřebuji. Každopádně, kdo je vážný a hodil by ten film do odpadu, tak radši ať se podívá na nějáké drama a na toto se nedívá. 😉 ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem další z mnoha nadšenců, kteří se bez tohoto filmečku v dětství zkrátka neobešli! Na rozdíl od Beethoveena a jemu podobným má putování nerozlučné trojice poutavý příběh a vzájemná komunikace čtyřnožců není otravná ani pro dospělého diváka, ba naopak stále pobaví. Dále už záleží, jak máte v lásce zvířata - v tomto případě konkrétně nejvíc asi psy - protože já psiska od malička zbožňuji a navíc hodně ulítávám na "placatých čumácích", takže jistě chápete, že s Chancem jsem si zkrátka přišel na své. Dokonce mi vyhovuje původní český dabing víc než originální znění, ale to bude asi tím, že jsem na něj zvyklý víc než dvacet let... ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Ještě o chlup větší doják než Prasátko Babe ze stejné ligy, tentokrát budete potřebovat kapesníků celou krabici a na kliku cedulku „Nerušit“ (aby vás někdo nepřistihl, jak bulíte u filmu pro děti). Myslím, že každý chápe jednoduchý děj, průhlednou pointu a vidí všechny filmařské chyby. A vám na tom snad sejde? Krásný a můj oblíbený návrat v čase… ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to jako malá holka, líbilo se mi to a taky jsem u toho i brečela, prostě se tam nějaká taková scéna našla. Takovéhle rodinné filmy mám ráda, člověk si u toho odpočine. ()

rob_troy 

všechny recenze uživatele

Michael J. Fox. Co dodat, film jsem viděl jako malej kluk, takže jsem se zasmál, a dokonce si i pobrečel. Příběh lásky a věrnosti zvířátek k páníčkům. Já tenhle film mam prostě rád. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Asi nejoblíběnější film mého dětství, který mě natolik uchvátil, že jsem na něj koukala od 7 let v originále, aniž bych uměla anglicky. Tuhle trojku si zkrátka musí každý zamilovat a když jsem se na film podívala po pár letech, uvědomila jsem si, že je v něm i něco více než přátelství a dobrodružství. Zpracování muselo být těžké, jelikož hlavní aktéři jsou zvířata a i tak to má nádherný příběh, který k jejich pohybům a výrazům pasuje. A pokaždé jsem na konci neudržela své slzné kanálky pod kontrolou. ()

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem na to koukala pořád dokola. Je to krásnej příběh s těmi, promiňte, ale nejlepšími herci co film může mít. Sice se mi u konce vždycky tají dech a je to pro mě dost emotivní :) ale je to jeden z nejmírumilovnějších filmů co znám. Čistá krása, svět by měl být takovej, jak v tomto filmu, to by bylo krásně :) ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Fakt, že je to rodinný seriál s jasne vymedzenou skupinou, pre ktorú je určený, ospravedlňuje naivný scenár i jasnú čitateľnosť. Za ten vtip s Arniem, dobre zahrané psie postavy (celé to nacvičiť nebola určite žiadna sranda) i celkovú príjemnosť 4*-. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený film, když jsem byl malý. Film je o mluvících zvířátkách, kteří ale neotvíraj pusu, když mluví, ale to mi ani nevadí, protože film se natáčel v době, kdy technologie ještě nebyla nejlepší. Pro malé děti je to určitě stvořený, ale jak člověk roste, pomalu mu přechází chuť po filmu. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

Tento film i jeho hodnocení je pro mne sentimentální brak. Poprvé jsem ho viděla někdy v roce 96' mám to tušení a krátce na to jsem dostala mého výjimečného labradora, který se pochopitelně jmenoval Shadow. Moc ráda se k tomuto krásnému dětskému filmu vracím zejména proto, že mne Shadow o Vánocích opustil. ()

Reklama

Reklama