Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové příběhu žijí na malém městě v rodině, kde každé z dětí má svého mazlíčka. Nejstarší Petr se stará o starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope s láskou pečuje o kočku Sassy a nejmladší Jamie má ztřeštěného psa Chance, který strávil štěněcí věk v útulcích a lidem příliš nevěří. Když musí rodina na čas odjet do San Franciska a nemůže vzít zvířecí mazlíčky s sebou, svěří je do opatrování své známé. Jenže zvířata nechápou, proč je opustili, a proto se rozhodnou utéci a vydat se na cestu domů. Jenže cesta, vedoucí přes pohoří Sierra Nevada, je dlouhá a plná nebezpečí. Trápí je krutý hlad, nástrahy divoké přírody a překvapivá setkání s více či méně nebezpečnými zvířaty. Setkají se také s hodným profesorem, který vyléčí zraněnou Sassy, malou ztracenou holčičkou, kterou přes noc ochraňují a ke které další den dovedou zoufalé rodiče. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

borohub 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jak bych to hodnotil, kdybych to viděl teď poprvé (no spíše by byla otázka jestli bych se na to vůbec koukal), každopádně tento film má pro mě skutečnou nostalgickou hodnotu. Příjemný film s dojemným příběhem a výborným soundtrackem (možná díky soundtracku jsem si na tento film po dlouhé době vzpomněl). Dnešní děti asi příliš nezaujme (ikdyž by mohl, nevím co teď letí..), každopádně kdo vyrůstal v době kdy se lámalo tisíciletí tak tohle prostě ocení.. 90% ()

markettka 

všechny recenze uživatele

Můj neoblíbenější dětský film! (a nejen můj-všech mojich sourozenců:) Vtipné psí i kočičí hlášky a naprosto srdcervoucí konec. Když vidím na konci, jak jako poslední přichází Shadow, totálně bulím i teď. ()

SKA 

všechny recenze uživatele

Příjemnej rodinej film, kdybych to měl hodnoti před hodně lety tak by to bylo lepší, ale tedka mi to nedá, musim si rejpnout do toho závěru, prostě moc americký, ale to k tomu asi patří. 56% ()

exoomer 

všechny recenze uživatele

Kristepane, pustime taketo karoviny detom do telky a cudujeme sa co to za dementov vyrasta. Kebyze vidim odmalicka ako behaju zvery po krajine, rozpravaju sa pri tom a este aj bojuju a neviem co vsetko, tiez by som asi nebol v poriadku. ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Zvieratkám by som ani vlások neskrivil. Povedali si: poďme to natočiť do prekrásnej prírody, dajme im hlasy Foxa a Amecheho a bude to za 5*. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Nic neuvěřitelného to není, obyčejné dobrodružství zvířátek, ale za srdíčko to teda chytne dost i pár kapek mi ukáplo. :) 65% ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Krásné a roztomilé a roztomilé _____ :D jeejj ... ne vážně je to dobrý - film si moc nepamatuju ale myslím že bych dal 8/10 ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava plná akce a dobrodružství. Vtipy v českém dabingu celému filmu dodávají to pravé, proč se na něj vždy rád podívám. I když se jedná samozřejmě o nereálné situace, je to kvalitně zpracované. ()

Sonick 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem jak se ten film jmenoval, přesto patřil k mým nejoblíbenějším a jak jistě někdo řekl - z dětství se nemá vyrůstat. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení se nejde vyhnout sentimentu. Vzpomenu si jak sem film viděl prvně jako malej kluk. Českej dabing je tady skvělej. Fakt dojemný, zvířátka, hezká příroda a nakonec happy end=) ()

bou:ou:ou 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl na základce v dnes už neexistujícím kině Hvězda v Plzni. Pamatuju si, že se jim film přetrhl a asi 10 minut se čekalo. Můžu tomuhle filmu dát pak míň než 4 hvězdičky? Ne, líbil se mi a jsem rád, že to domů zvládli všichni. ()

denyny 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem v dětství opravdu milovala a nedokážu spočítat, kolikrát jsem ho viděla. Vyvolával ve mě tolik emocí, fandila jsem zvířátkům, pokáždé trnula hrůzou, když kočka spadla do vody a pokaždé oplakala, když kluk volal na retrievra a myslel si, že už nepřijde. Ze sentimentu musím dát plný počet. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejlepších rodinných filmů, které jsem kdy viděl. A rozhodně nejlepší zvířecí film! Srdcovka z mládí, která funguje i po 20 letech a věřím, že bude fungovat i mnohem později... :) ()

Reklama

Reklama