Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové příběhu žijí na malém městě v rodině, kde každé z dětí má svého mazlíčka. Nejstarší Petr se stará o starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope s láskou pečuje o kočku Sassy a nejmladší Jamie má ztřeštěného psa Chance, který strávil štěněcí věk v útulcích a lidem příliš nevěří. Když musí rodina na čas odjet do San Franciska a nemůže vzít zvířecí mazlíčky s sebou, svěří je do opatrování své známé. Jenže zvířata nechápou, proč je opustili, a proto se rozhodnou utéci a vydat se na cestu domů. Jenže cesta, vedoucí přes pohoří Sierra Nevada, je dlouhá a plná nebezpečí. Trápí je krutý hlad, nástrahy divoké přírody a překvapivá setkání s více či méně nebezpečnými zvířaty. Setkají se také s hodným profesorem, který vyléčí zraněnou Sassy, malou ztracenou holčičkou, kterou přes noc ochraňují a ke které další den dovedou zoufalé rodiče. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

Shimmy 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná komedie se mi vždy moc líbila, už když jsem ji jako dítě viděla poprvé. O napětí, vtipy ani dojetí ve filmu není nouze, takže film má vše, co by měl mít. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblibených filmů z dětství. A i teď po letech je to krásný a dojemný rodinný film. Ze začátku jsem si myslel, že mi bude vadit namluvení zvířat bez pokusu o nějakou mimiku, ale po pár minutách jsem to přestal vnímat. A je jasný, že v té době nebyla digitální technologie tak daleko. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Tohle byla hodně dlouho když jsem byl malý moje srdcovka a poté i sestry když byla malá... Docela se divím že to má tak vysoké hodnocení zde... to jsem nečekal... ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Pět hvězdiček! Jako velký milovník psů ani nemůžu jinak. A v hlavní roli zlatý retrívr? To už jsem tuplem nemohl hodnotit horší známkou. Slabý scénář, slabí herci? No a co! Shadow společně s nezapomenutelnou hudbou musí v závěru filmu rozplakat snad každého. Jinak palec nahoru za český dabing zvířat, ten je skvělý. ()

MrKrahujec 

všechny recenze uživatele

...a to i s přihlédnutím k tomu, že jde "jen" o dětský film. Viděl jsem totiž i hezkých pár takových, které byly pro ty dospělé daleko větší švanda... ()

Káčule 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi vždy strašně moc líbil,pusťte mi konec 100 krát za sebou a stokrát budu brečet. Zkoušeli jsme to 15 krát :-P ()

AlexisGraham 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z filmů mého dětství. Jak tu napsal Superpero... Opravdu jsem ho žrala :D Nejraději z těch tří jsem měla Shadowa. Ten mi opravdu utkvěl v paměti. Když jsem ale film viděla znovu o několik let později... musím uznat že už se mi tolik nelíbil. Přes to je ale film takový milý a jednou za pár let se na něj klidně zase podívám. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Njn, já vím, že to není žádný super umělecký film... ale viděl jsem ho znovu po dlouhé době a zas mne dostal, zas mi tekly slzy a byl jsem dojatej a šťastnej, že to Shadow znovu dokázal... no, prostě, tohle pochopí jen pejskař :-D ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, který musíte vidět, když je vám kolem deseti, jinak vám později bude připadat trochu trpaný. A já mám to štěstí, že jsem ho viděl v ten správný čas. To se z něj pak lehce stane taková menší srdcovka a o dvacel let později nad tím vším patosem a kýčem člověk bez potíží přimhouří oko. ()

GOX 

všechny recenze uživatele

Tento film som zbožňoval ako malý, zbožňujem ho aj teraz a budem ho zbožňovať vždy 😊 Top film aký sa už len tak ľahko nenatočí ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Odkedy som túto dobrodružnú cestu videl v detstve prvýkrát, odvtedy som vždy chcel mať takého múdreho zlatého retrívera...Dodnes sa to však ešte nestalo, ale ako cena útechy mi dokáže poslúžiť aspoň spomienka na tento rodinný film, ktorý patrí k tým pár vybraným s onou nostalgickou hodnotou. ()

slamic5 

všechny recenze uživatele

Jako děcko to bylo fajn. Ale i tehdy jsem to viděl jen jednou, takže jsem to nesledoval ani s nostalgií. Nicméně musím uznat, že práce se zvířaty musela být zábavná. A vypadá to fakt dobře. Ne jak dnešní CGI zvířata. ()

Aleššek 

všechny recenze uživatele

Krásný rodinný film o cestě dvou psů a jedné kočičky. Občas napínavé, srandovní a také dojemné. Když jsem to viděl poprvé, málem jsem u konečné scénky uronil slzičku.Film mého mládí potěší nejen starší diváky, ale hlavně ty mladší. ()

martan1 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, byl to můj asi nejoblíbenější film. Byl vtipný i dramatický, měl vše, co jsem potřeboval. ()

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

Dětství, dětství a zase dětství. Komedie, která mě provázela za moje dětství, když se dnes zeptám rodičů kolikrát jsem tento film viděl, nedokážou mi ani odpovědět. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro malé děti, ty vědí, že film dopadne dobře. Ne jak my, kteří po životních/filmových zkušenostech víme, že pejska může zakomplexovaný vrah v masce svléknout zaživa z kůže a kočičku můžou ukrást zdrogovaní puberťáci a pokud nerozluští určenou hádanku do dvou minut, upálí ji i s jejím majitelem. Děti se o zvířátko v nesnázích nebojí, protože život je přece super a nikdo v něm neumírá, natož rozkošná mluvící zvířátka! Mě to stačilo jednou. Za to mi ta dvoulitrovka slz a nervy v háji nestojí. Už jsem velká holka, takže si podobné stresové situace jentak nemůžu dovolit. ()

Va33ek 

všechny recenze uživatele

Filmy (spolu se dvojkou), které jsem sjížděl 2x denně minimálně :-). Srdcovky, které pro mě nikdy neztratí šmrnc. ()

Reklama

Reklama