Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějná mikrobioložka Eva Lehmann se rozhodla opustit nejen své zaměstnání v biologickém ústavu zabývajícím se patogenetickým výzkumem, ale svou profesi vůbec. Nesouhlasila totiž s experimenty, které mají za cíl vytvořit životaschopný a vysoce přizpůsobivý agresívní organismus, samozřejmě především pro potřeby armády. Nyní se snaží dělat něco užitečného a proto pracuje se sociálními případy ohrožených dětí. Společně s nimi a svou dcerou přijíždí na léto k Bodamskému jezeru, aby si užili sluníčka a pohody. Místo toho je však čeká děsivá noční můra. Nikdo, dokonce ani její manžel Mark Lehmann, také bývalý zaměstnanec ústavu, netuší, že pod hladinou jezera se z genetického materiálu, který při havárii unikl z nedaleké laboratoře, zrodilo děsivé, krvelačné a hladové monstrum. A to si velmi rychle začne vybírat krvavou daň mezi lidmi, nic netušícími lidmi, kteří se jako každý rok sjíždějí k jezeru, aby tu trávili dovolenou. Jednou z obětí se stane také Evin svěřenec Thomas a dokonce i sama Eva se ocitne v chapadlech děsivého monstra. To se k ní však chová neobvykle přátelsky a nic jí neudělá. Eva s Markem, který byl šéfem ústavu Kepplerem propuštěn, protože s pokusy nesouhlasil, proniknou v noci do laboratoře a zmocní se diskety, která jim pomůže odhalit děsivou pravdu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Němci se po vzoru Američanů snažili natočit rádoby hororový a akční film, který je ale ve výsledku naprosto trapně ubohý. Atakuje nás v něm potvora, která vypadá, jako by právě prolezla drtičkou odpadu. Němci jsou v některých žánrech opravdu anti-talenti - viz celá plejáda romantických filmů na motivy knih od Rosamunde Pilcher. ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Ta příšera jakoby z oka vypadla hadici, kterou jsem v létě kropíval zahrádku. Už to nedělám. Bojím se, že by mě stáhla pod hladinu Bodamského jezera. ()

Reklama

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší snímek, který jsem kdy shlédl.......příšerný mutant s ,,bordelem na ksichtě" terorizuje partu teenagerů v odporném a na skrz prolezlém klišé kabátě.Ve chvílích strachu se nezbavíte pocitu smíchu ani na vteřinu a ve zbytku tohohle páchnoucího odpadu se budete jen modlit, aby tenhle filmařský vtípek skončil.Film postrádá jakíkoliv náznak hororové atmosféry a sci-fi je rázem vystřídáno za výbornou komedii. Film mi jen potvrdil, že ať němci natočí romantický nebo hororový film vždy se jedná o ten nejčernější škvár. ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velká pytlovina...tolikrát ohrané téma v podání laciné německé produkce a strašnými herci...počítaje i tu trapnou obludu...fuj. Dávám 0% ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

No ja nevim, ono to bylo fakt mysleno vazne? Film na me pusobil jako amatersky pocin dvou teenageru, natoceny za jeden vikend. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama