Reklama

Reklama

Pitomý Vánoce

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Nezadaná zdravotní sestra příbuzným namluvila, že s někým chodí, a teď zoufale potřebuje do Vánoc nějakého přítele sehnat. A má na to pouhých 24 dní! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

lake-lake 

všechny recenze uživatele

po třech dílech při žehlení váhám, jestli mě vůbec zajímá, jak to dopadne: naprosto nesympatická zdravotní sestra a její tři otravné vlastní sestry a nespočet nesympatických, ale hlavně filmařsky neuměle podaných mužských (i ženských) figurek; jediné, co jakž takž funguje, jsou Benátky, ale nasnímané bez turistů, což je lež jako věž, občasný vtípek nic nezachrání ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

S01: Je to kopíračka norského Vánoce u našich. A tento italský film na mě zapůsobil daleko civilněji a zároveň italsky - prostě italský. Vánoce v Itálii nevidíme často a v Benátkách už vůbec ne. A za ty Benátky trochu přidávám na hodnocení, protože Benátky já prostě miluji. S02:  Druhá řada je o něco slabší. Hlavně je to tím, že děj u jedničky měl jasně vytýčený cíl a tady se prostě balancuje mezi snahou a průšvihy. Ale opět to není šílenost, vidět se to dá a Benátky opět zabíraly. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Recenzent se tady ze mě stal proto, že mám na houby paměť a nebavilo mě znovu koukat na filmy, který se mi nelíbily, akorát že jsem na to už zapomněl. Tentokrát si už pro změnu bohužel přesně nevybavím, proč pro mě byly přesně před rokem norský Vánoce u našich totální vodvaz. Tenhle jejich italskej remake mě ale ani trochu nebaví. Hlavní hrdinka je milá a sympatická, ale jinak se kolem ní odehrává jakejsi podivnej sex ve městě, navíc s ne moc hezkejma lidma. Úplně to postrádá kouzlo Vánoc a romantiku. Vzdávám to po první sérce. Vzdal bych to i dřív, ale byl jsem zvědavej, koho teda Gianna nakonec sloví. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to talianska verzia seriálu Home for Christmas, ktorý sa mi páčil, tak z tohto som mal len riadnu depku, čo ma nakoniec prinútilo ísť konečne do posilky po 100 rokoch. Vravel som si, že šak je to ten istý scenár len prepísaný do inej krajiny, to bude istotka a prdlajz... Tomuto sa radšej vyhnúť. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Plytký taliansky pokus o Emily in Benátky, ale nevyšlo to podľa predstáv. Dokonca ani toho klasického vianočného sentimentu sa diváci nedočkali. Úsmevných momentov je žalostne málo, nejak sa tvorcovia snažia hrať na nôtu súčasných dramedy seriálov, lenže ako vtipné, tak aj dramatické scénky pôsobia príliš vlažne. V podstate všetky herečky hrajú čistý priemer, ale vyzerajú dobre, takže sa to dá zniesť. Ďalšia vec, ktorá sa dá zniesť je stopáž, no a napokon sme sa aj dočkali pekného romantického a nečakaného páru. Hluchonemý Diego a miestna panna majú skutočne niečo do seba. Tvorcom by som za ten nápad pridal pomyselnú hviezdičku, ale inak nečakajte nič len stráviteľný priemer a pár odkazov na Lásku nebeskú. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (3)

  • Patrizio (Gabriele Falsetta) zmiňuje, že než aby byl v nemocnici, tak bude raději doma s matkou koukat na film Duch (1990), ve kterém si hlavní roli zahrála Patrick Swayze. Podle něj pak dostal své jméno Patrizio. (Zix.)
  • Natáčelo se v italských městech Benátky a Chiogga. (Zix.)

Reklama

Reklama