Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

predators 

všechny recenze uživatele

M. J. Fox opět nezklamal a dokázal pobavit. To se ovšem nedá říct o zbylých postavách, které humornou stránku moc nezvládaly. Navíc, dost nesympaticky na mě působila právě ona dvojice Foxe a H. Slater. Natahování nepodstatných úseků ještě více umocnilo mé průměrné hodnocení. Jak říkám, tady to padá a stoupá s Foxem... :-) 60% ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná 80's romantická komedie protkaná hity té doby a samozřejmě New Yorkem, ale především opravdu vtipně napsaným scénářem a M. J. Foxem ikonou všech mužů a sexsymbol pro ženy té doby proslavený rolí Martyho McFlye, ovšem ze škatulky se dokázal dostat a i zde nám předvádí pohodový frajerský výkon, při kterém stíhá hrát chlápka, který rychle a ne docela počestně zbohatl! Ale láska zde má samozřejmě hlavní roli! Opravdu klasika! 75% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Michael J. Fox jako podnikavá dívka v zářivých světlech velkoměsta. Sázka na romantiku, motiv záměny, syntezátory a ztřeštěnost herce, který si při líbacích scénách s Helen Slater musel stoupat na štokrle, docela funguje (teda až na samý závěr, kdy kapitalismus převezou tak, že se stanou jeho součástí a my máme křičet yuppie!). Já si nakonec ze všeho nejvíc oblíbil praktickou tetičku Veru (Margaret Whitton), která nehodlá se svými milenci běhat za ruce jetelíčkem.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z nenáročných vypínačkových oddychoviek stavaná na podarenom scenári výmeny osobností, ktoré vtedy veľmi leteli. Už len to správne natočiť a vznikne tento film. Odporúčam ako príručku pre začínajúceho podnikateľa. Michael J.Fox mal talent na podobné role, no škoda, že po trilógii „budúcnosti“ jeho hviezdička pomaly hasla. 75%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka, ktorá aj v dnešnej dobe funguje takmer bezchybne. Prečo? Jednak jeho príbeh je univerzálny (a má čo povedať aj dneska) a jednak preto, lebo ako „nostalgický film“ funguje parádne. Skvelá AOR hudba (skvelý titulný song od Night Ranger). Prekrásna Helen Slater a skvelý parťák s menom J. Pankow. P.S.: Jeden z mojich obľúbenejších filmov v hlavnej roli s M. J. Foxom (samozrejme vedľa tých top klasik – asi viete na ktoré myslím). Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Kristy McNichol měla původně ztvárnit hlavní roli. Ale dva týdny před natáčením odstoupila, bála se, že film by na ni mohl být hodně težký kvůli její bipolární poruše. (SONY_)
  • Ve filmu je mj. použita hudba od švýcarského elektronického dua Yello, konkrétně skladba „Oh Yeah“ (1985), (Frontie)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama