Reklama

Reklama

Beat-Club

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Západní Německo, 1965, 83x30-45 min

Účinkují:

Roger Daltrey, Cher, Eric Clapton, Ozzy Osbourne, Paul Rodgers, Alice Cooper, Tina Turner, Eric Burdon, Jimmy Page, Jeff Beck, Jimi Hendrix, Scott McKenzie, Jerry Garcia, Jack Bruce, Ginger Baker (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Legendární německý hudební TV pořad, na jehož vzniku se podíleli Mike Leckebusch a Gerhard Augustin, který také uváděl prvních osm dílů. Beat Club byl vysílán od 25. září 1965 do 9. prosince 1972 na Erstes Deutsches Fernsehen, prvním celostátním televizním kanálu konsorcia ARD, v produkci Radia Bremen a WDR. Počínaje 50. pokračováním na Silvestra 1969 přešel na barevné vysílání, v prosinci 1972 byl po odvysílání 83 epizod nahrazen pořadem Musikladen. (Karlos80)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jen tak pro představu....http://en.wikipedia.org/wiki/Beat_Club . Nutná povinnost pro fanouška bigbeatové hudby 60 a 70 let...Škoda že člověk žil v nesprávné době a na nesprávném místě...:-( Zato bohužel nemůžu..Je ale dost možné že v šedesátých letech, kdy se to tady trochu uvolnilo, sem tam nějaké to video i k nám proklouzlo a nebo se o tom psalo v časopisech jako Pop Music Expres..Dost videjí najdete na youtube...Celý pořad jsem bohužel nikdy neviděl (dnes už to ale vyšlo na třech dvd z etap 65-68, 68-70 a 70-72), vždycky jsem se k jednotlivým písním dostával vlastně úplně náhodou, přes různá dvd apod.. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Asi jediná hitparáda ktorú som v živote sledoval a páčila sa mi . Od roku 1965 až do roku 1972 tu vystupovalo strašne veľa vynikajúcich hudobníkov na ktorých si už dneska málokto spomenie tak napríklad z mojich naj. Jimi Hendrix, Gun, Cream,YardBirds, The Who, Free , Rory Gallagher. ()

Reklama

Reklama