Reklama

Reklama

Vánoce na place

  • USA A Hollywood Christmas
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka Jessica je proslulá svými vánočními klasikami. Když se na place objeví výkonný ředitel televize Christopher a vyhrožuje, že zastaví natáčení, Jessica se ze všech sil snaží svůj nový film zachránit. Sama v něm totiž žije! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Šikmáčka s čiernou asistentkou, ktorú daboval Plavčan vo vianočnom filme o tom, ako sa točí vianočný film. Bizár jak kokot, ale aspoň trochu sa to odlišuje od ostatných hoven. 1 z 5 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to poněkud slabší, ale nevadí. Vánoční filmy se prostě musí hodnotit s rezervou a někdy dost velkou. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní vánoční oddychovka, která nabízí dva vánoční romantické filmy v jednom a k tomu zábavnou hříčkou, která je současně obhajobou sladké naivity vánočních filmů i parodií, která si hned v několika rovinách utahuje z tradičních atributů i zažitých klišé vánočních romantických filmů. Takže ano, je to levné, televizně papundeklové, herecky ochotnické, ale současně pro diváka příznivě nakloněného a v žánru poučeného i nečekaně zábavné a osvěžující. V kategorii vánočních televizních filmů se nebojím jít až na 4*. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallmark story vo Vianočných šatách, ktoré majú logo HBO. V danom žánru sa určite nájdu aj lepšie kúsky. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro fanousky techto televiznich filmu je to grandiozni zvlaste kdyz herecke vykony jsou povedene. Take pro fanousky multykulty ideologie i kdyz hrdina by mel jednodussi, kdyby si zajel pro nevestu do Ciny. Ale chybi vanocni magie,  ktera by vse dala dohromady. ()

Reklama

Reklama