Reklama

Reklama

Pekelná bestie SS

  • Itálie La bestia in calore (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kultovní dílo drsného filmového subžánru. Zatímco farář plánuje s italskými partyzány záškodnické práce proti nenáviděným nacistům, v nedalekém vězeňském táboře probíhají nelidské experimenty. Krásná, ale nelítostná důstojnice SS, doktorka Ellen Kratsch (Macha Magall) tu mučí vybrané ženy těmi nejroztodivnějšími způsoby. S oblibou je nechává znásilňovat a zabíjet svým miláčkem, svou bestií. Napůl muž, napůl zvíře, udržovaný při životě vysokými dávkami afrodiziak, je vždy připraven vyhovět zvrhlé touze šílené doktorky. Jednoho dne se ale cesty partyzánů a nacistů střetnou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

...snad ani na svou dobu nemohl tenhle film šokovat každého. Čekal jsem obří čuňárnu od začátku až do konce, ale dostalo se mi průměrného příběhu s pár rádoby násilnými scénami. A žánr horror prosím smažte, jelikož u tohohle se bát není čeho. Boj mezi partyzány a Němci se nese převážně v rovině příprav, dohadů, rozprav a hledání. Když dojde na střet, ocitnete se rázem v jiném filmu - Velký flám, Stepující stonožka, Sedmá rota a ze všeho nejvíce asi Bažanti jdou do boje. Co předvádí obě strany, hlavně polosalta a podivné kotrmelce s přískoky partyzánů, mě dohánělo k nekontrolovatelným výbuchům smíchu. Zpestřením pak měly být asi scény zabíjení (bez krve) a mučení. No, každý film holt nemůže být Pasoliniho Saló. Zastřelení gumového novorozence, místo krys či potkanů si na odsouzenkyni pochutnávají býložravá morčata a zlatý hřeb všeho - znásilňování bez erekce! A aby všeho nebylo málo, tak v jednu chvíli se objeví obří červená svastika, po níž klouže stín kameramana i s jeho pomocníkem. Sečteno a podtrženo - více gore nabízí většina italských horrorů, co se týká sexu, dobrou volbou je třeba Tinto Brass. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film:) Je druhá světová a němci zase někde páchají sviňárny, tady konkrétně kdesi v italských horách na obyvatelích místního městečka. Ty svůj krk ale nehodlají prodat tak lehce a dají se na partizánský odboj. Takže hlavní náplní filmu je boj nácků s partizány, no a až na vedlejší úrovni zájmu jsou ty sviňárny. Doktorka SS (o dost chudší obdoba Ilsy) se snaží vypěstovat nadčlověka (ehm), jenže zatím má jen v kleci zavřeného, nějakou sračkou nadopovaného nadržence, kterýmu předhazuje jednu holku za druhou aby je ušukal k smrti. Tohle jsou asi (spolu s totálně dementníma akčníma scénama) nejvtipnější chvilky celého filmu, protože tvůrci se ani neobtěžovali nějak zakrýt opičákův povislý úd a tím pádem klátí úplně naprázdno a tváří se přitom jako největší chlívák a jeho oběti jako nejvíc ušukávaný k smrti....:) SS Hell Camp je úplně o hovně, ale chvílema je to aspoň nějaká zábava (celková míra zábavnosti tak 5/10). A nečekejte moc násilí nebo krve nebo nechutností, ani moc nahoty. You're an obscene whore, that's what you are. If all italians were like you, no one would come here to make war. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z nazi-exploitation movies, subžánž který vznikl už někdy na konci šedesátých let ! Větší rozmach "BOOM" však přišel až v polovině sedmdesátých let Ilsou. Krutej experimentální koncentrák, esesácká a ďábelská svině Macha Maggal (Ellen), a její podivné experimenty na lidech, ze kterých se snaží vytvořit křížence. Film je plný násilných scén, mučení, nahoty, praktik BDSM, nechybí ani tortura genitálií apod..To vše ale v ještě únosných mezích..Na druhou stranu (oproti jiným) je tu také trocha toho střílení a akce (a sice mezi partyzány a fašouny) provedení (jak už to bývá u taliánských válečných B-éčkových snímků, jen k pousmání). Ta nadržená zarostlá zrůdička v klecy, to bylo ale howado že? A ještě k tomu zlobivé:-) V tom se shodnu ze slasherem, naopak žánrově film, podle mě ještě ujde, viděl jsem daleko horší... Mno, Macha Maggal zasloužila! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

"Dole! Dole! Dole!", pokrikovali sme po sebe ako deti, držiac umelohmotné a drevené makety strelných zbraní, samopalov a granátov pri hraní sa na vojnu. Tí, ktorí boli dole, museli padnúť. Bojové akcie v Pekelnej beštii SS takmer stopercentne vyzerajú ako nakrútené naše detské vojnové hry, len s dospelými aktérmi. Vojaci a partizáni ľubovoľne padajú na zem, komicky sa prekoprcnú a tak ďalej. Amatérčina na pohľadanie. Potom je tu samotné mučenie väzňov, ktorému dominuje primitívny hromotĺk s príšerne sa xichtiacou tvárou. Otázne je, či to stálo vôbec za pozeranie. No: asi tak na 5%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Někteří tyto filmy obdivují a jiní je zatracují. Především díky jejich náplni, kterou je především násilí na ženách, ale občas i mužích. Tento prvek zde hraje převážnou roli, ale ani erotická část nezůstává v pozadí. Nahoty si zde užijeme opravdu ve velkém množství a především u mužské části publika to bývá často i to jediné, co upoutá jejich pozornost. Především pak starší ročníky, pro které byli zarostlé klíny velmi rajcovní. Bohužel to všechno není jen o nahotě a mučení a tak musíme překousnout i příběhovou linii, která už tak úžasná není. Slabé scénáře bývají také většinou hlavní příčinou, proč se tyto filmy těší z velmi nízkého hodnocení. Ne každý si totiž libuje v mučení a znásilňování bezbranných dívek, ale najde se i pár výjimek. film na mě působil jako jakási drsnější erotická komedie. Akční scény jsou spíše směšné, protože jejich pojetí ala Sedmá rota se nemůže brát snad ani vážně. Zvukový doprovod sice chrlí jednu salvu za druhou, ale kulky potažmo krev aby člověk za celou dobu pohledal. Nepřirozené chování herců a jejich smrtelné pády k zemi, by si Oscara určitě nezasloužilo. Ony celkově herecké výkony za moc nestojí a jediná kdo si zaslouží větší pozornost je samotná Macha Magall. Její ďábelský úsměv a pohledná tvář se přesně hodí pro tyto filmy. La Bestia in calore určitě nepatří mezi nejlepší kousky svého druhy, ale ani mezi nejhorší. Určitě však tato podívaná není pro všechny. Je mi jasné, že většina lidí podobné filmy odsoudí a hodí do odpadu, ale jelikož já mám podobné zvrhlosti rád, tak tomu dám průměrné hodnocení. Čert vem tu tragedii okolo, já se u toho docela slušně pobavil. Jen je škoda, že se tvůrci více neodvázali a většina mučení se odehrávala mimo záběr kamery, nebo z větší dálky. Přesto všechno se tu však několik laskomin přece jenom najde! 5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V Anglicku film distribuovali pod názvom “The Beast In Heat” a v októbri 1983 sa dostal až na zoznam tzv. "Video nasties". V dôsledku toho musel byť z domáceho distribučného trhu úplne stiahnutý. (Kusko.t2)

Reklama

Reklama