Reklama

Reklama

Recenze (5)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma oslovil najmä postavou Spilla, malého chlapca, ktorý nemal kam ísť a tak najradšej zostával v nemocnici, kde si neskôr našiel priateľa lekára Paola. Jednotlivé epizódy sú plné lásky a smútku.Príchodom lekárky Angely sa veci komplikujú a ako to v takýchto seriáloch býva musí prísť ku stretu hlavných postáv. ............ ......... ......... .......... ........... ........... ....... ..... ...... ... Romantika: *** Vtiahnutie do deja: **** Hudba: ** Humor: *** ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál z lékařského prostředí, který má co do činění s Německem. Kam se hrabe Doktor z hor nebo Stefanie či ještě nějaké jiné horší záležitosti těmto podobné. Velmi empatičtí a sympatičtí hlavní hrdinové. Zřejmě proto, že drtivá většina z nich jsou zrovna Italové. ()

Drahocam 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál se nezapomíná. Jeden z mála tehdy, který zaujmul a rádi jsme na něj všichni koukali. Seriál Stefanie nebo Ahoj strejdo doktore byly propadáky, ale tenhle seriál zůstal v paměti s pozitivním hodnocením nám všem, kdo jsme na něj koukali. Moc rádi by jsme ho ještě někdy viděli. Díky takovým seriálům z dřívějška, když je vysílají, se člověk vrátí zpět do vzpomínek na tu dobu, když to tehdy vysílali. ()

Reklama

Reklama