Reklama

Reklama

Oko za oko

  • Polsko Oko za oko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Kane (Chuck Norris) měl hodně špatný den. Zabili mu parťáka a ještě musel odevzdat služební zbraň a odznak policejního protinarkotického sboru v San Franciscu. Rozhodne se na vlastní pěst a zcela sám bojovat s překupníky drog, kteří mají kontakty na nejvyšších společenských místech. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda na tenhle film jsem se těšil jak malý děcko, protože mám slabost pro starší akční béčkové filmy, ale tohle se přece jenom moc nepovedlo. Norris se tu moc neukáže akce celkově je poměrně málo, a jen se vyšetřuje. takové ne moc zajímavé. Christopher Lee je dost nevýrazný a celý je to prostě slabší podprůměr. Aspoň že Mako vypadal celkem dobře. Ale o celkovém vyznění filmu škoda mluvit. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sean Kane (Chuck Norris) přijde při policejní akci v utajení o svého partnera Davea Pierce a odchází od protidrogové jednotky, aby pátral po vrahovi na vlastní pěst. Daveova přítelkyně reportérka Linda Chan (Rosalind Chao) se dostává kvůli důkazu, který získala do nebezpečí a je zabita. Sean Kane se společně s jejím otcem a svým mistrem bojových umění Jamesem Chanem (Mako Iwamatsu) pouští do pátrání... Povedl se výběr Kaneova protivníka v podobě Professora, hraje ho Professor Toru Tanaka bývalý profesionální wrestler a boxer, který si zaposiluje při zvedání auta a nemá problém se holýma rukama dostat přes zavřené dveře. Chuckův bratr Aaron dělal na filmu jako koordinátor kaskadérů a kaskadér. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z těch povedenějších Norrisovek, kterou už jsem párkrát viděl. Chuck Norris tu hraje klasického zaťatého poldu, který se snaží odhalit kšeft s drogama a pomstít kamaráda a jeho ženu. Je tu slušné obsazení - Mako, hammerovský Christopher Lee a hlavní brutální a nezapomenutelný zabiják Professor Toru Tanaka. Příběh je samozřejmě pitomý a jelikož je to spíše takový krimi než opravdový akční film, dost se to táhne. Nicméně akce mají šmrnc, Chuck je ve formě a závěrečné dobývání vily, kdy speciální jednotky útočí a Chuck likviduje záškodnicky jednoho šmejda za druhým je perfektní. Jen ten souboj s Tanakovou mohl být lepší. EDIT 2024: I po letech lepší průměr Norrisovek. Sice příběh je pomalá, stokrát viděná kriminálka se všemi možnými klišé, ale pěkně natočená, se slušnými postavami i herci a několika solidními akčními scénami. A finální dobývání sídla je výborné. Zkrátka solidní 3*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris mal najlepsie filmy tusim v 70. rokoch a v 80. rokoch - v akomsi filme bojoval s Brucom lee, co je nejaka vyhlasena legenda kataristov, ci kung fu - volakeho bojoveho umenia, fakt neviem. par slov k filmu : Steve Carver ako reziser bol tuan len za rutinera, medzi jeho kvalitne filmy pocitam Big Bad mama a Osamely Vlk McQuade. Chuck Norris hrat nevie, ale pozval si herecku legendu menom Christopher Lee /Lord opf the Rings 1, 2 a 3, Devil rides Out 1968, Muz se zlatou zbrani/. Ako je u Chucka zvykom, nechyba spusta akcie, bojovych scen a aj taky obstarozny mentalny invalid ako ja hlasa boj dobra so zlom, tu vyhralo dobro, a tak to ma byt aj v realite : 60 % ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Polda Sean coby Norris je zde vcelku dobrý a Norris zde odvedl dobrý a příjemný výkon a v tomto filmu umře Seanovi jeho parták policajt a Norris musí v tomto filmu zachránit jistou Čínanku Lindu,která je zde jako reportérka a také je tato dívka na stopě velkého podvodu.Linda čeká na to,až ji Sean stihne osvobodit ze spárů zločinců a Sean zjistí,že na pozadí stojí čínská mafie a Sean(Norris)musí použít bojového umění a všech svých sil,aby zachránil sám sebe a onu dívku Lindu.Norris je zde dobrý a sekundující herci taky.Tento akční film je plný akce,napětí a zajímavých bojových a jinak akčních scén.Norris má u mě za tento film 3 hvězdy.Je to pěkný a dechberoucí akční snímek z 80.let... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama