Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Není moc co napsat. Tohle dílko je ve všech ohledech tak špatné, jak jen může být. Možná kdyby mi bylo 12 let a byla bych úplně pitomá, tak snad by mne mohl snímek nějak oslovit. Herecky ubohé, dialogy strašlivé, vizuálně neatraktivní a příběh nula. Něco tak hrozného už jsem dlouho neviděla a snad už dlouho neuvidím. Od vypnutí po 15 minutách mne odradila jen snaha o objektivitu a zvědavost, jak se v dnešní době prezentuje období adolescence mladých žen. Nechápu účast starší generace hereckých tváří, asi jsou fakt finančně dost vyždímaní, že se odhodlali propůjčit k něčemu takovému. ()

Braveheart94 

všechny recenze uživatele

S bandou jsme se vydali do kina v očekávání, že na tento film opravdu nikdo nemůže dobrovolně jít a chtěli jsme si naplno vychutnat atmosféru soukromého kina. Již slečna uvaděčka na mě házela nechápavý výraz a naznačovala, že tady není něco v pořádku. Kolegové, kteří se rozhodli zpříjemnit si zážitek popcornem dopadli ovšem podstatně hůře a již na pokladně schytali neskrývavý výsměch. O to víc nás překvapilo veskrze zaplněné kino, ve kterém se nacházely osoby, které působily dojmem, že jdou vážně sledovat film. Kvalita snímku splnila veškerá naše očekávaní a kinematograficky jsem dlouho nezažil kvalitnější podívanou. Celý snímek stavěl především na postavě Oldy, který konečně poskytnul komplexní návod na prolomení kruhu a vymanění se z těžkého friendzonu. Všem hlavním protagonistkám jsme neváhali hlasitě fandit od začátku do samého konce a k našemu překvapení celé kino sdílelo naše hořkosladké pocity a fungovali jsme v dokonalé symbióze (kam se hrabou tři mušketýři, tady se konečně projevila jednota a ochota fungovat jako jeden muž ve chvíli, kdy jsme čelili nevyhnutelné zkáze). Jediným problémem byla stopáž filmu, jelikož se tam nic nedělo a najednou byl konec. Ocenil bych vydání režisérské verze, která by zohlednila fakt, že střih během neukončené scény není to pravé ořechové a nechal bych ty dialogy dojít do konce nebo bych je aspoň napsal tak, aby dávaly nějaký smysl. Na druhou stranu chápu, že takto hluboké myšlenky nelze vměstnat do jednoho filmu a je potřeba dát prostor divákovi, aby si mohl zbytek domyslet. Nejvíce se snímek podobá asi Lynchovi a jeho Mulholland Drive – taky tam byly nějaký ženský, taky jsem to nepochopil, ale koukalo se na to dobře. ()

Reklama

Wajny13 odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nečekala vůbec nic, ale tohle předčilo všechno - nejhorší film, jaký jsem viděla. Bez děje, s osekanými scénami, vůbec žádný vývoj, stupidní soutěž, hodně věcí zbytečných, protože nebyli dále řešeny (např. kolab matky) a emocionální výjevy, které měly chytnout za srdce. O výkonu herců nemá cenu mluvit, protože tam nikdo pořádně nehrál. A vše je korunováno stupidními dialogy! Pokud si to chcete pustit..tak jen s lahví vína...vemte si radši dvě ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu tak zlé, jak jsem se obával. Kupodivu třeba A. Šulcová zvládla asi dvě scény zahrát téměř uvěřitelně, protože ten děj byl stejně chaotický, nesmyslný a zároveň klišoidní jako tvorba influencerů tohoto typu. Jinak byla hrozná a další neherci taky. A herci snad za těch pár štěků dostali solidní love, aby se ten trapas vyplatil. Některé momenty byly tzv. ultrawtf po všech stránkách, např. běžecké závody. :D :D Celkově prostě megapíčovina. Tentokrát si dovolím být přisprostlý… P.S.: Ty jejich rty jsou mocinky fujky. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Od snímku s tak mizerným hodnocením v TOP 20 nejhorších filmů jsem čekal všechno mnohem mnohem děsivější. Ale nechce se mi svézt na vlně zdrcující kritiky. Ano, ten film se nepovedl, tak napíšu aspoň za co dávám tu jednu hvězdičku - za Dominique Alagiu - její postava a její projev se nejvíce blížil tomu, co lze nazvat reálné a uvěřitelné. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama