Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středozápadě USA už mnoho dní nepřetržitě prší. Nejvíce je postiženo městečko Huntinburg, které už je pod vodou. Téměř všichni místní obyvatelé jsou převezeni do bezpečí, a přesto se v městečku pod vodou odehrává velké drama: Tom, který je řidičem auta pro transport peněz, se snaží zachránit tři miliony dolarů z místní banky. Na balík peněz si ale dělá zálusk skupina gangsterů v čele s Jimem. Nepřetržitý liják dramaticky ztěžuje situaci na obou stranách... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Môžte do mňa búchať, kričať na mňa či ma chcieť aj zabiť. Tento film je proste klasická béčkova akcia s neobvyklou zápletkou a dokonalým prostredím. Film ma zaujal už len samotným prepadom. Spoznáte postavy ako vystrihnuté z komiksu. Geniálny šéf a blbý poskokovia. Krása proste!:-D. Ja také filmy zbožňujem. 79% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Při úvodních titulkách jsem se trochu zhrozil úrovně "děšťovejch a vodních" efektů, ale pak jsem si zvyknul a vcelku chápu, proč se Mikael Salomon nakonec vydal cestou režiséra TV filmů a seriálů. V první řadě se sluší říct, že nejde o apokalypttickej film, ale akční béčko, ve kterym povodeň dotváří v rámci žánru neokoukaný prostředí a příležitost natočit zajímavý akční scény (honičky/přestřelky na skútrech a motorovejch člunech). A akční scény se povedlo natočit velice slušně, takže jsou nejsilnějšim článkem celýho filmu. Příběh byl už o něco slabší a ačkoliv obsahuje velký (a nadbytečný) množství zvratů, je dost předvídatelnej. Herecký obsazení bylo fajn a Morgan Freeman samozřejmě nehraje uplně klasickýho záporáka. Slušná jednorázová akční zábava, tři silnější hvězdy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Malé americké město se dostává pod vodu. Téměř všichni už jsou evakuováni, až na pár lidí, kteří mají různé cíle. Máme tu poctivého řidiče transportního vozu, který chce odvést vybrané peníze do bezpečí, statečnou ochránkyni kostela, které jde (překvapivě) o záchranu kostela, bandu zlodějů, kteří chtějí obrat řidiče o pěkné peníze a v neposlední řadě ochránci zákona, kteří mají názor, že práce šerifa je fajn, ale prachy jsou lepší. A tak nastane souboj, do kterého se zapletou všichni. A kdo si odveze výhru v podobě tří milionů? Jeden z mých oblíbených filmů. Atraktivní kulisy zatopeného města, hodně akce a zvratů a jako bonus dokonalý Randy Quaid coby zlotřilý šerif. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s průměrnou zápletkou s průměrnými herci ( nechápu proč do toho šel Morgan ) a proč proboha dělat ze Slatera akčního hrdinu - na to nemá charisma stejně jako ve Zlomeném šípu ... No abych jen nehanil, prostředí zatopeného města byl dobrým nápadem, takže dávám 55 % ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Salomon odtrhol svoju myseľ od turistických topánok a vhupol plnou parou do vody. Tá nezíde počas dobre stanoveného času z plátna. Všetci sú mokrí ako po bezhlavom milovaní, karty sa rozdávajú náhodným postavám, ktorých nie je veľa, ale spĺňajú kolosálne archetypy. Povodeň prejde bez problémov, na zábery s trhajúcej sa priehrady neboli peniaze, rovnako radšej sa to odohráva vo tme. Neuráža ma to našťastie, dôjde aj na šikovný maličký švajčiarsky nožíček. Všetci vedia čo majú robiť, iba kameraman by sa pri streľbe nemusel až tak bezhlavo triasť. Povodeň samú seba nespláchla, ale že by som bol mokrý po dopozeraní to tiež nie. Hej zlatko, si vlhká ? (videné 17.03.2020, PRIMA MAX) ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Skvělá jednohubka, u který jednou za čas rád vypnu. Vždy jsem při povodních chtěl projíždět městem na skůtru. :D ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevím, moc nerozumím zdejším komentářům o tom, jak je to skvělý akční film a v hollywoodu odvedli skvělou práci. Já jsem viděla jen kupu nesmyslných scén, kdy voda stoupá v každém místě úplně jinak rychle a hlavní hrdinové jsou nesmrtelní. No, naštěstí jsem z toho měla srandu, takže 40%. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Ja som sa o tomto filme dozvedel skrz jednu recenziu na Rockov mrakodrap vraj je to miliónkrát lepšie než rockov počin. No a hoci som ešte rockov film nevidel tento film bol fakt super. Skvelé skĺbenie akčného a katastrofického filmu, dobre zahrané, občas máte pocit, že tá voda je až pri vás, super Slater, tradične skvelý freeman a prekvapivý zvrat v polke filmu sú tiež plus. Za 5* to síce neni ale silné 4 zaslúžene. ()

Max Q. 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina. Už vidím, jak se jde ve špinavé vodě plné bahna krásně potápět a pozorovat život pod vodní hladinou. Možná proto, že jsem tady o rok dřív zažil pravou hnusnou povodeň, mě ten film pěkně naštval. ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Povodeň velmi povedený film sice né moc originální, ale přesto napínavým a se skvělími hereckými výkony. Mikael Salomon podle mě udělal kvalitní akční thriller jenž nebyl doceněn. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si dneska tématicky dali film Povodeň. Mám ho tu připravený už od března a kdo by tušil, že nyní bude tak aktuální. A nejen to, je to i dobrý akční film. S pár velice zajímavými zvraty a napínavý až do konce. Výprava taky slušná, ono udělat záplavy, když zrovna nejsou, asi není jednoduché. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavý, je to to koukatelný, ale mimo originální křoví - prostředí - to ničím nevybočuje ze zaběhlého lepšího průměru. Lepší tři... ()

Reklama

Reklama