Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fakticky senzačně umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplně někde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní sestřičkou, což samozřejmě přímo souvisí s její vášní pro mnohadílné seriály a jejím mužským idolem, okouzlujícím kardiologem Dr. Ravellem (Greg Kinnear). Na party se objeví také Charlie (Morgan Freeman) a znovu se s ním Betty potká doma. Tam už má ale jiné starosti. Musí přece dokoukat na videu zmeškaný díl svého seriálu a kašle na to, co si její nudný manžel Del domlouvá s kumpány. Jde ale o drogy a Del je svými kumpány zavražděn. Brutalita této situace vychýlí Betty z reality, a tak se dostane do světa fantazie, do světa svých seriálových hrdinů. Náhle stojí tváří v tvář milenci svých snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusna a hlavne celkem inteligentni komedie. Problem je, ze to je takovej mix zanru, trosku parodie, trosku krimi, trosku komedie, ale ani v jednom zanru to neni dotazene. Sem tam to je hodne vtipne, hlavne od chvile kdyz se Betty poprve setka s Dr. Ravellem, misty je to i docela napinavy, navic dva zabijaci jsou hodne v pohode, od Morgana jsem slusnej vykon cekal, ale prekvapil me Chris Rock, kterej se zbytecne nesklebi a jako zabijak je docela cool. Dal jeste stoji za zminku Crispin Glover a Greg Kinnear, ktery jsou tak skvely. A samozrejme Renée Zellweger, ktera je proste dokonala, s tou svoji naivitou nema chybu. Skoda, ze je snimek zbytecne roztahanej, sviznejsi tempo by mu neuskodilo. Lepsi 3*. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Výborná hořká komedie se sladkým koncem, krimi zápletkou a satirickým nádechem. R.Z. je jako zmatené fanynkovské telenovelové telátko prostě skvělá a i herecké kreace ostatních (dokonalý a neobvykle uměřený Ch.R. jako psychopatický nájemný vrah) jsou hollywoodsky (v dobrém smyslu slova) standardní. Tohle je prostě vynikající zábava s vypointovaným scénářem a profesionálně bezchybnou filmařinou. Tři a půl hvězdičky za film, v dobrém rozmaru zaokrouhleno nahoru... ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nejenom hlavní hrdinka tohoto filmu je tak totálně zblblá jedním z nekonečných televizních seriálů, že není schopná rozeznat co je a není skutečné. No a přiznejme si rovnou, kolik našich paní a dívek a možná i mužů růžoví z návštěvy ordinace v pochybné zahradě! Skvělá sonda do života nejenom televizních diváků... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Film, u něhož většina předpokládá, že žánrová nevyhraněnost byla cílem autorů už od samého začátku, že celý scénář je vystavěn jako jemná parodie a dialogy jsou záměrně napsány v komické nadsázce. Já mám naopak pocit, že přinejmenším některé motivy, zejména vztah mezi Betty a gangsterem Charliem, především pak jejich poslední scény a dialogy mysleli scénárista a režisér smrtelně vážně - byť vyznívají jak vystřižené z Pytlákovy schovanky. To, co někteří kritici a diváci považovali od počátku za rafinovanou, byť možná trochu neukočírovanou hru ze strany tvůrců, je spíš kouzlem nechtěného, podpořeného šarmem a nadhledem představitelky hlavní role. Pro Renée Zellweger byla role Betty, respektive způsob, jakým se s ní vyrovnala, vstupenkou do pvrní ligy a nastartovala její hvězdnou dráhu. A právě ona je jediným důvodem shlédnout tenhle jinak snadno zapomenutelný filmeček. Celkový dojem 45 % ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Co a kdo všechno je realita? Kde jsou hranice mezi sněním a skutečností? Komedie, ale s hlubokou základní myšlenkou. A ke štěstí diváků navíc byla do titulní role obsazena skvělá Renée Zellweger. Občas až moc přitažené za vlasy a postava Morgana Freemana (možná jen nevhodné herecké obsazení) mi nesedla - takže 4 hvězdy s odřenýma ušima ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Syn Morgana Freemana, Alfonso Freeman, se ve filmu mihne jako doktor na pohotovosti. (CliffLee)

Reklama

Reklama