Reklama

Reklama

The Mean One

Trailer

Obsahy(1)

V ospalom horskom mestečku Newville je mladá Cindy (Krystle Martin) svedkom toho, ako jej matku zavraždil Mean One (David Howard Thornton), krvilačné stvorenie so zelenou kožou oblečené v červenom mikulášskom obleku. O dvadsať rokov neskôr sa Cindy a jej otec vracajú na sviatky do mesta a monštrum začne vyčíňať znova. Cindy znovu objaví motiváciu, ako túto beštiu zastaviť. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

The Mean One je názov filmu a popisuje nič iné, ako seba. Grinchovský potenciál bol presvedčivý asi ako volebné prieskumy na Markíze a krvavá slasherová sopka vyzerala realisticky ako Braňo Mojsej v mliečnom bare. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudskí zamaskovaní zabijaci už nie sú v móde. Tak postupne ožívajú postavy z rozprávok s chuťou vraždiť. ()

Reklama

Mini_X 

všechny recenze uživatele

Co se to děje s moderními hororami? Už jsme tenhleten rok dostali, horor Arthur: Prokletí (což je hororová verze trilogie Arthur a minimojové). A příští rok dostaneme hororového medvídka Pooh. Ale teď v prosinci jsme dostali hororového Grinche. Samozřejmě, že rozpočtově to nevypadá moc dobře, ale u takovýhle filmů platí, že když se někdo rozhodne tohle pustit, tak musí počítá, že jediný důvod, proč byste se tohle to pustili, tak aby jste viděli postavu Grinche, jak zabíjí brutálně lidi. Tady není o čem mluvit. Postavy jsou ne zajímavé a je vám úplně jedno, jestli vůbec zemřou. Podle mně je velká škoda, že Grinch je tu dost málo. Podle mně když tvoříte, takovýhle film, tak byste měli mít hodně scén s postavou, která je tím důvodem, proč si to lidi pustí. Musím říct, že jsem už od začátku čekal, že tohle to nebude vůbec žádný zázrak, pro to hodnotím tenhleten film mírně. Celkově si film zaslouží 1/10, ale v tom smyslu, jak se jedná o špatný film, až je dobrý si to zaslouží 4/10. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

"Co když ho zabiju, bude to problém?" "Raději ne, tyto vánoce by se mohly obejít bez mrtvých těl." Tak to máte velkou smůlu pane zástupce šerifa. Protože ten co chodí ničit vánoce sebou nebere jen vánoční ozdoby a dárečky, ale taky životy. The Mean One, kde se role "grinche" zhostil David Howard thornton (Terrifier), jsem měl možnost vidět už před rokem. Ale bylo to ve strašné kvalitě a nejspíš nějaká divně sestříhaná verze. Takže jsem si ho dal teď v plné palbě znovu a je to tak blbý až je to dobrý. Samozřejmě se tady jedná o brutální komedii, ale na krev a oddělené končetiny dojde taky! Nechybí tady ani vypravěč, pověstná grinchova skála a dojde i na nějaké twisty. Jediné co tady snad chybí jsou "kdovíci". Doporučuji vypnout mozek a čekat než na scénu nastoupí grinche teda Mean one , který rozjede pořádnou párty. Samozřejmě je tam pár scén kde se bude kroutit hlavou, ale těch vtipných tam je o dost víc. Jediné co mě tady mrzí je, že to nedostalo do rukou lepší studio a produkce. Nemuselo to být béčko (spíš céčko) a mohlo se to natočit lépe. No nevadí, i tak je to celkem dobrá řežba. ()

Zajímavosti (1)

Související novinky

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama