Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (763)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Giacchino: 1. The Glory Days ,2. Mr. Huph Will See You Now ,3. Adventure Calling ,4. Bob Vs The Omnidroid ,5. Lava In The Afternoon ,6. Life's Incredible Again ,7. Off To Work ,8. New And Improved ,9. Kronos Unveiled ,10. Marital Rescue ,11. Missile Lock ,12. Lithe Or Death ,13. 100 Mile Dash ,14. A Whole Family of Supers ,15. Escaping Nomanisan ,16. Road Trip! ,17. Saving Metroville ,18. The New Babysitter ,19. The Incredits, ()

Kass 

všechny recenze uživatele

"We are talking about the greater good! - " 'Greater good?' I am your wife! I'm the greatest *good* you are ever gonna get!" Jeden z vůbec nejlepších komiksů! A jen potěší, že stejnou mírou je i dokonalou bondovkou či rodinným dramatem. Tím, a nejen proto, se může hrdě titulovat "Úžasňákovi". ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Film, který předběhl svou dobu a předpověděl masivní nástup superhrdinských filmů, z jejichž mytologie si na jedné straně utahuje tím, že ji přesazuje do rámce rodinného dramatu o mužské krizi středního věku, a na straně druhé k ní vyjadřuje respekt věrnou nápodobou ikonografie komiksů od padesátých do sedmdesátých let. Opravdu chytrý a nadčasový žánrový pastiš nejen pro znalce starých filmů a komiksů, ale pro celou rodinu. 85% Zajímavé komentáře: Adrian, berg.12, choze, anais, Indy ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Dobrý animák. Vcelku překvapení, protože na ně začínám být trošku zaujatý a alergický. Začátek je super, stejně jako konec. Asi pět vtipů, kterým jsem se hodně zasmál (fascinují mě některé komentáře k libovolné známé oceňované komedii, v nichž zazní: " Pche, jsem se jako fakt zasmál asi tak třikrát a to je jako podle mě na komedii jako fakt hodně málo." Já jsem však takový, že pokud mě nějaký film donutí k celým 5-ti zasmáním, nemůžu to neocenit; to se totiž podaří jedné komedii z dvaceti). Rodinka byla sympatická. Bohužel se mi ale zdálo, že pár hluchých míst bylo a pokud má animák více než hodinu a půl, začnu docela nepříjemně skřípat zubama, aspoň teda v tomto případě... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který animáky považuje za plevel typu bolševníku, představují The Incredibles zázrak rovnající se vodě na poušti a diamantům na skládce jaderných odpadů. Nebezpečná rychlost, vtip a ironie, ve vzduchu, ve vodě i na suchu svádějí hlášky souboj s narážkami. A to nejlepší: laškovný nadhled nebrání nemilosrdnému vtažení do každičkého okénka na plátně. Jakoby to vůbec ani nebyl animák...Creo in ...Incredibles. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (83)

  • Dům Úžasňákových je designově laděn do stylu nizozemské umělecké skupiny De Stijl, která byla založena v roce 1917 Theem Van Doesburgem. Typickým rysem této skupiny je zkloubení černé, červené a bílé. (Ukko)
  • Superhrdina Gazerbeam, který udělal nápis Kronos v jeskyni, ve které se pan Úžasňák skrýval, byl inspirován hrdinou Cyclopsem z komiksové série „X-Men“. (Brodyman)
  • Jedná se o vůbec nejdelší animovaný film do té doby. (Kulmon)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama