Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Recenze (763)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Po x letech jsem se znovu podíval na první Úžasňákovy (hlavně kvůli tomu, že letos vyšel druhý díl) a musím říct, že dnes má film daleko větší váhu než před lety, kdy byli superhrdinské filmy spíše na druhé koleji a jednotlivých klišé si nikdo tolik nevšímal. Dnes tak Úžasňákovi působí jako skvělá "parodie" na žánr hrdinů, kdy si dělají legraci z kápí, identit a dalších klasických prvků. A soundtrack? Ten je perfektní! 90% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Úžasné hlavně v první polovině filmu, pak mé nadšení trošku ochladlo. Rozhodně jedna z pixarovek, na kterou se vždycky ráda podívám znovu, a to nejen díky Edně Módní :). ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ač jsem na tenhle film od svých kamarádů neslyšela mnoho kladných názorů, podívala jsem se na něj a nelituji. Mi se to líbilo. Bylo to vtipné, svěží, sranda, mělo to spád a dobrý nápad. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Opravdu:-) Naprosto fantastické animace, dobrý příběh...taková animovaná bondovka. Film Incredibles je minimálně stejně dobrý jako Nemo nebo (a to jsem opravdu nečekal) můj asi nejoblíbenější počítačově animovaný film Toy Story. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

No jo, Pixar-jak jinak:o) Musím říct, že po kouzelném Nemovi se mi do Úžasňákových nějak moc nechtělo, filmové upoutávky na ně mě příliš nenadchly a postavičky mi nepřišly ani nikterak hezké ( ale oni ve skutečnosti jsou) a ve finále jsem si ve své hlavě ani nedokázala příliš představit příběh, který je bude doprovázet. A tak trochu jsem se bála zklamání, kterého se na mě poslední dobou ve filmovém světě valí čím dál tím více. Možná jsem byla tak trochu skeptická proto, že vše, co zatím Pixar vyprodukoval bylo takřka dokonalé, až se člověku nechce věřit, že mu to tak stále půjde. Ale ouha, byla jsem bláhová! Tohle je trefa do černého! Krásně vykreslené postavy a příběh s obvyklou dávkou humoru. Rodina Úžasňákových mi ihned přirostla k srdci a já se ÚŽASNĚ bavila. A ta animace-ta je prostě ÚŽASNÁÁÁÁ!:o))) ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Na počiatku bol Brad Bird. Potom sa spolu s ním rodili ozajstné animované filmy, ktoré majú váhu aj v dnešnom predigitalizovanom svete plnom chytrých krabíc, ktoré vsadia radšej všetko len na vonkajší efekt - čiže vizuál, ktorý si mladá populácia čím ďalej viac obľubuje. Železný obor, Rodinka úžasných a Ratatoulie sú bez pochýb klenotom animovanej tvorby. A kto nám ich priniesol? Spomínaný Brad Bird. Bez neho by mala Amerika len Toy Story a pár zázrakov. Inak nič. Animovaný režisér Ameriky. Rodinka úžasných tak tiež valcovala, úžasná akcia, scenár a vizuál, ktorý poteší. Nemôžem inak ako dať maximálne hodnotenie. 90% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Rok po Nemovi přinesl Pixar do kin další oblíbený animák. Tentokrát je spíš určeným starším dětem, protože je mnohem akčnější plný superhrdinů, kteří jsou však nuceny žít normální nudný život. Nápad je rozhodně dobrý a plný dobrých vtípků a narážek, které si užijou také rodiče. Jak jsme od Pixaru zvyklí, tak animace je kvalitní, přesto mi po letech ten jejich styl přijde okoukaný. I na podruhé jsem se bavil docela dobře, i když té akce mi tam už přišlo přespříliš. Nechávám tři hvězdičky a zatím nemám ani potřebu se podívat na pokračování. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jse měl zprvu obavy ale nakonec se z něj vyklubal skvělý, vtipný a akční příběh, který v pohodě strká do kapsy většinu komiksových filmů ( a paradox je že ani nevychází z žádného komiksu ).....jeden z nejlepších animovaných filmů co kdy vznikl a jedna z mála povedených parodií!!! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Úžasňakovi byli úžasní a celkově celý příběh s hezkými detaily a grafikou. 115 minut mi uběhlo za chvíli a mě se to líbílo od tohoto režiséra ještě více než Ratatouille.;) ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Jediné čo je na tom úžasne je to hodnotenie, ale zbytok už nie. Priemerna nadhodnotená rozprávka, kde sa prejavila davová psychóza. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Animovaný Mission: Impossible s lehkým nádechem Rodinných pout kde ovšem není žádná nouze o akci, příběh i humor. Pohádka, která nezahřeje jen dětské publikum, ale i gardu dospěláků! Po Příběhu hraček Pixar opět boduje na plné čáře! 85% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Pixar studio je skvělé, ale tady budu muset vybočit z lajny čtyř a pěti hvězdičkových hodnocení. Nebylo to rozhodně nic úchvatného, vcelku nudné, žádný vtip. Bohužel, tři a více ani ťuk! ()

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama