Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (763)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pixar nezklamal a opět se o několik tříd překonal.I když tento už asi překonat nepůjde(tedy aspon Cars to podle mě nezvládnou).Vynikající animace,jako vždy vynikající humor ale zde mě zaujaly hlavně akční scény které jsou opravdu impozantní a jsou největším kladem celého filmu.Mám to štěstí že jsem film viděl v originále takže mohu pochválit i herce.No prostě sečteno podtrženo zcela bezkonkurenčně nejlepší Pixar(i když to už jsem si myslel u Nema) a tak bych byl blbej kdybych nedal úžasným Úžasňákům za plnej počet. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brad Bird .. A je to tady, James Bond po jednadvacáté ukazuje svoji ... ehm rodinu?:-)) Tak takhle to sice není, ale já v tom viděl poctivou Bondovku na každém druhém kroku. K té si přidejte Supermana, Batmana, Spidermana, Mission: Imposible, Matrix, vtip, lásku, nadsázku, krušné rodinné vztahy a tu nejlepší současnou animaci (tady si to obligátní "NEJ" neodpustím, protože postavy, město, džungle, světla, stíny, vlasy, voda prostě vše vypadá dokonale). Úžasný filmový zážitek o rodině superhrdinů, kterou si zamilujete. Incredible Pixar!!! 90%. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Synku, tesne druhý! :D V animákoch milujem, že nemajú fizycké ohraničenia ako filmy. Je v nich možné všetko. A plus podstatu rozprávky: Vždy vyhraje ten dobrý. The Incredibles majú šialene dobre vymyslené schopnosti, dej je nadupaný jedinečnými gagmi a strhujúcou, kvlitne prepracovanou akciou. The Incredibles majú všetko, čo o 4 roky neskôr chýbalo Bondovi v Quantum of Solace... Dubing: SK - 75% ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Huh, tak tohle jsem nečekal. Absolutní bomba, která se směle může srovnávat i se svými hranými kolegy. Rozsáhlejší komentář poskytnu až po druhém shlédnutí, neboť jsem tuto nádhernou podívanou napoprvé skoro ani pořádně nepobral. Jenom si říkám, jestli je vůbec možné, aby lidé od Pixaru vyslali někdy do kin špatný film. Dokonalá animace, brilantní scénář ze kterého budou fanoušci komiksů, potažmo filmů o superhrdinech vřískat blahem asi podobně jako se to dělo u skalních Trekkies při sledování filmu Galaxy Quest, skvělá hudba a plno dalších vychytávek, to vše dělá z Úžasňakových jednu z filmových událostí nejen letošního roku. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Snad každý, kdo měl kdy rád comicsy nebo aspoň filmy o superhrdinech, musí být z Úžasňákových nadšený. Scénář by mohl být klidně předlohou pro hraný film, animace je jedním slovem famózní a vůbec celý film je ohromná (a chytrá) zábava pro děcka i dospělé. Ideální rodinná podívaná, která nementoruje, ale baví. A kdo chce, nějaké to "poselství" si tam taky najde. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (83)

  • Když se pan Úžasňák a Mražoun při záchraně lidí z hořícího domu dostanou do banky, stojí Mražoun vedle automatu na vodu a chce se napít, ale míří na něj policista. Je to narážka na film Smrtonosná past 3, kdy Samuel L. Jackson v metru stojí vedle telefonní budky a chce zvednout sluchátko, přičemž na něj míří taktéž policista. (Cetnik_42)
  • Pan Úžasňák nazve svou rodinku „My greatest adventure“. Stejný název nesl komiks vydavatelství DC Comics, ve kterém se představil tým čtyř superhrdinů, mezi nimi i Elastigirl. (HellFire)
  • Nápad stvoření pana Úžasňáka vznikl v hlavě Brada Birda již na počátku devadesátých let. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama