Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (3)

Alisce 

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte na seriál kvůli knize, nedělejte to. Miluju předlohu, ale seriál má tolik odlišností. Nechápu proč změnili tolik zásadních věcí, když byl příběh perfektní. I tak mě seriál bavil, byla jsem zvědavá na některé scény a byl to vlastně celkem fajn seriál. Jen prostě nelze neporovnat s knihou, která má tolik kouzelných momentů, které v seriálu neuvidíte. Některé věci mi v seriálu ani nedávali smysl. Přijde mi, že chtěli seriál dorovnat těm seriálům, co tu máme už stokrát... No škoda. ()

amazonica 

všechny recenze uživatele

Najití tohohle seriálu byla docela náhoda, ale jsem ráda, že jsem na něj narazila. Protože jsem očekávala, že to bude zase taková ta klasická neoriginální předvídatelná show, ale nakonec mě to i tak nějak překvapilo. Stylem je to hodně podobné netflixovým klasickým romcomům, ale nese si to s sebou britský humor a atmosféru, což to asi zvedá na o trochu vyšší laťku. Příběh není moc předvídatelný, nebo aspoň ne tak moc, jak bych normálně čekala, což je přinejmenším osvěžující. A i když nemůžu říct, že by mě to nějak uchvátilo, upřímně mě to bavilo a po dlouhé době to byl romantický seriál, který nepůsobil jen ploše a suše. Takže rozhodně doporučuju, protože si myslím, že si to zaslouží mnohem víc pozornosti. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

První tři epizody se řítí dvojka Tiffany a Leon na vtipné vlně, která se vzdouvá na lístečkových interakcích, pak to spadne trošku do dramatických vod, ale proč ne?! Tiffy je švihlá, Leon správňák, Londýnské reálie ošuntěle příjemné, hudba vtíravě otravná, hlášky správně chytré i obhroublé, Justin je hnus slizák. Vlastně teď si říkám, jak se těm lístečkům u nás jednoslovně říká, že by přílepky :) PS: Předloha od Beth O'Leary je samozřejmě o fous vtipnější a také poučnější (gaslighting), ale zároveň je více fantasticky knižní, minisérie to táhne do -pro mě osobně pohodovější- civilní roviny. Hlavní postavy, jejich motivy a chování jsou tu dobře vystihnuté i za cenu toho, že byly upraveny/vypuštěny/přidány některé situace, vedlejší postavy, nebo jejich povolání (Tiffy je v knize editorkou DIY nakladatelství, navíc expertka na knihy o háčkování, což trošku vysvětluje její extravagantní styl). 80% s mojí aktuální obsesí naposlouchat si pořádně britskou angličtinu! "Fuck, I fancy my flatmate!" ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama