Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vlaková loupež pytlů vyřazených padesátikorun zdánlivě postrádá jakýkoli smysl. Poslední dobou se mezi sběrateli objevuje množství unikátních bankovek, a to umožní otevřít starý případ. (Česká televize)

Recenze (19)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud překombinované a s falešnými flashbacky. Což nic proti, ale tady to působí poněkud nuceně, ne ústrojně. Směšná linie s řádovou sestrou (Kterého že to řádu? Kdo je její nadřízená, abatyše? a kriplen na vozíčku, který umí šplhat po lešení. Pokus o hororovou parodii v podání bývalého výpravčího, nyní chovatele králíků. Šoposká to opět hraje na své tělo, tentokrát ne v plavkách, ale v minisukni. Dítě bude asi milionář díky finskému proužku. Když já mu tu jeho jakože starosvětskost nevěřím. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo  to  bylo  o  tým  vlaku .  Tak  to  celkem  ušlo .  A  pak  vstal  z  vozíku  ,  vylézl  po  lešení   a  rozházel  bankovky .  Trochu  mne  mátlo  ,   jaká  verze  při  vhledu  do  minulosti ,   je  pravdivá  ,  ale  nakonec  se  to  divák  dozví .  A  to  je  podstatné .  A  jdeme  do  fináááále . ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem v podstatě podobné dojmy jako v případě předchozí epizody. Stále si nejsem jistý, zda došlo ke skutečnému zlepšení (doopravdy si to nemyslím), nebo jsem opravdu natolik otupěl (to bude asi ono), ale ani tentokrát jsem neměl se třetí hvězdičkou vážný problém. Dost mě otravují ty neustále flashbacky, které se vrací k jedné a té samé situaci, přičemž ji pokaždé vykreslí v jiném světle. Ale jinak šlo o bizarně vtipný díl, v němž muklové práskali na bachaře, řádové sestře se tvrdilo, že vypadá jako státní zástupkyně, sněžily peníze a vysílaly se vlčí pohledy. / Poučení: Nenech si vzít svou kriplkáru. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vránová ze sebe dělá husu a i mluví, jako by byla sjetá nebo po chemoterapii. Fáberová, místo aby závažný důkazní materiál z místa činu dala hned expertům do laboratoře, experimentuje sama pomocí akvária. Sestra Sybila si vodí policajty, krade a obchoduje s kradenými ceninami. Pánbůh ji to určitě odpustí. Dítě je milionář. Podobnost s Fikerovou Sérií CL je čistě náhodná. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý případ. Prostředí i zápletka se mi moc líbila. Starý zámek a řádová sestra kromě invalidy dodávaly případu jakýsi pud tajemna. Kromě toho průseky s vlakem byly velmi povedené a celý temný případ dokreslovaly drobné detaily a zajímavosti. Vedlejší linka s případem z Brdy působí velmi tajemně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • „Bankocetle“, německy „Bancozettel“, byly první papírové peníze používané na území Rakouské monarchie v letech 1762–1811. (sator)
  • Záběry z trati se natáčely v okolí Lužné u Rakovníka, zámek je v Ratajích nad Sázavou. (rakovnik)
  • Odsouzený používá slovo „chábr“. Chábr je z vězeňského argotu a tímto pojmem je označován nejlepší kamarád ve vězení. (sator)

Reklama

Reklama