Reklama

Reklama

Pes na Vánoce

(TV film)
  • USA Dognapped: Hound for the Holidays

VOD (1)

Obsahy(1)

Když egoistické influencerce DD Wardové náhle unesou psa, její strádající a nedoceněná asistentka Emily spojí síly s místním veterinářem, aby štěně našli ještě před Vánocemi. Zatímco oba vyšetřují všechny možné podezřelé, vzniká mezi nimi neochvějné pouto. Stanou se víc než jen partnery, když najdou svou vlastní štěněčí lásku? (HBO Max)

(více)

Recenze (3)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Uvést jako hlavní žánr filmu mysteriózní mě celkem rozesmálo. Mysteriózní = tajemný, záhadný, tajuplný, mystický....to zde má být jako ona záhada, kdo unesl psa? Ale no tak, to snad nemyslíte vážně. Romantický, to už sedí více. Celkově nudný, nezáživný a neoriginální romantický film, který "vylepšuje" vyobrazení oné egoistické influencerky - ano, takto přesně vnímám ony osoby, které se takto živí. Kdo vlastně unesl onoho pejska vás napadne skoro hned, ale kamarádka to neuhodla, takže prý to nebude odpad :D Dávám 2* za pejska a za pro někoho nečekané vyvrcholení filmu. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě je možné ještě více urazit diváka a ponižovat ho na úroveň debila. Ale thenle film rozhodně v té odpornosti povede čelo peletonu. ()

Reklama

Reklama