Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zásnuby v roce 2017 vyvolají vlnu cynismu i velké naděje. Meghan si jenom těžko zvyká na královské protokoly a do její rodiny se pustí bulvár. (Netflix)

Recenze (8)

maticka90 

všechny recenze uživatele

Dokument by se měl jmenovat Meghan - míšenka a člověk, který nechtěl být nikdy slavný, proto se snažil prorazit jako herec v Hollywoodu a Harry - se syndromem Matky Terezy, který bez mrknutí oka nechá urážet celou svou rodinu. Viděla jsm jen tři díly, ale myslím, že lepší už to nebude, pokud poslední nepřinese něco převratného, což nepředpokládám. Harry a Meghan - chápu, účty se neptají. ()

CheryLka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda o rasizmu, jak jinak...Nikdo nezpochybňuje historii a koloniální Evropu, ale nacpat historické fotky o Indii, umělecká díla své doby a celkově postoj společnosti té doby do této epizody bylo, mírně řečeno, úsměvné. Meghan, chudinka herečka, která nechtěla slávu, nechápe, že v Evropě je bulvár, protože v USA není, že a především je rasistická VB, což ona nikdy v USA nezažila... Je to nuda a k tomu iritující. ()

Reklama

Rozmarýna odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál má špatný název, měl by se jmenovat Meghan a Harry, protože většinu času je to o Meghan a nejvíc tam mluví Meghan. Do seriálu zamontovali i Alžbětu I. - otrokářku a zrušení otroctví, a také ubodaného černocha bělochy. Prostě rasistická je celá Británie.  A hlavně je to velká nuda - všechny 3 díly, které už jsem viděla. Nejpřínosnější bylo vidět, jak Meghan krmí slepice. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Reakce na Harryho a Meghan jsou pro mě ukázkovou demonstrací pokrytectví a toho, co lidi reálně považujou za podstatný kauzy k řešení. Metoo témata vás serou, sexuální kauza prince Andrewa vyšuměla, ale celej svět se může posrat z Harryho, Meghan a jejich perspektivy. Chápu, že to rozjeli a medializovali především oni sami, ale ten celosvětovej hate vůči nim mi přijde prestřelenej. Královská rodina dneska neznamená víc než symbol. ()

darjeeling 

všechny recenze uživatele

Šťastný princ a jiné pohádky aneb Chceme zveřejnit svůj příběh, který nám nedovolila zlá chladná královská rodina a britští rasisti odvyprávět. -Shrnutí epizod 1-3 (v bodech): Meghan je skvělá Diana Novináři jsou hyeny Meghan je nejlepší Meghan chtěla být, chuděra, svobodná, ale náhodou se ji ozval princ Harry Tvoje babička je anglická královna, Harry? Meghan nemůže objímat Williama a Kate Diana Meghan je jako Diana Harry říká, že Meghan je skvělá Meghan je vyděšená ze slova na N George Floyd Meghan nechce peníze, ale chce dobrovolničit Meghan feministka a aktivistka Meghan je perzekuována kvůli své pleti Harry říká, že Meghan je skvělá Meghan měla předtím než potkala Harryho skvělý život, nepotřebovala peníze ani slávu Sakra, proč je já hloupá se zamilovala do prince, to mám ale smůlu Britové jsou rasisti Chudák Meghan Meghan je nejchytřejší ženská na světě Diana Harry říká, že Meghan je skvělá Krátká historie otrokářství aneb Britové utlačovali černochy víc jak Američané Svatba Meghan a Harryho je historický moment, který, kdyby je nevyštvali, by vlastně znamenal ráj v Británii a konec utlačovaní černých obyvatel Meghan a Harry mají přítele gaye Meghan boří stoleté zásady a dohody britské rodiny Novináři jsou hyeny Diana Sestra Meghan je svině Neteř Meghan není taková svině Meghan je dokonalá a nechce, aby někoho z její rodiny obtěžovali novináři Meghan si rozumí se všemi členy královské rodiny Harry říká, že Meghan je skvělá Princ Phillip neslyšel na jedno ucho Rasistická brož, ty ty ty, princezno z Kentu Harry už se poučil z toho, že si oblékat nacistické symboly je špatné Britové jsou rasisti Meghan je vtipná Harry je badass Diana Meghan ví nejlépe, jak dělat charitu MeToo Meghan nic netuší, jen dělá dobro Meghan boří stereotypy Meghan je jako Anne Hathaway v Deníku princezny Meghan nikdo neřekl, že si nemá brát na veřejnost čepici, co vypadá jako hovno Meghan se musí učit klanět a mávat Chudák Meghan Harry ani ostatní nenaučil Meghan anglickou hymnu Meghan nechce dělat ostudu královské rodině Omluva kamarádce, která nebyla pozvána na svatbu kvůli knize její matky, která napsala, že je Meghan narcistická a falešná Všichni chtějí Meghan Všichni jsou šťastní Meghan: Nová naděje Dějiny kolonialismu - commonwealth je sračka a Bětky dlouholetá práce je shame aneb Impérium vrací úder Meghan spasí všechny utlačované aneb Návrat Jediho Novináři jsou hyeny Celá rodina Meghan jsou prodejné děvky až na Meghan a její paní mámu I am your father! Noooooo!! Chudák Harry a Meghan ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama