Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument o jedněch z nejbohatších a nejznámějších lidí na planetě. Meghan je zde sakrifiována že se divím, že se nestala svatou už za svého života. Harry působí jako větší tvrďák než mluví. První a úvod druhého dílu má téma jakou máme zodpovědnopst za paparaze my jako konzumenti médií tím, že uspokojujeme svou zvědavost a touhu po drbech? Britská veřejnost je v tomto zvlášť úchylná a bulvár zde ovlivňuje veřejné mínění. Měla by být veřejně přístupná data chráněna před svobodou projevu? Harry a Meghan na tomto dokumentu vydělali balík peněz, stejně jako na knize, která popisuje podobné. Druhý díl je o traumatu Meghan, že je míšenka. Je sexistka od dětství, pochází  rozvedeného manželství. Myslím že pár se k sobě hodí. On z fašistické britské kultury, ona z genocidní brutální americká, která se agresivně šíří do EU, kde způsobuje demografické vymírání a živí novoui ideologii multikulturalismu, což je defakto nahrazení evropských obyvatel africkou a arabskou kulturou během padesáti let. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Dodívala jsem se do konce, akorát to bylo unguilty torture. Milovníci královské rodiny se o rodině moc nedozvědí. Jenom, že Meghan neměla s královnou problém ( dodatečná editace po její smrti?). Špína se kydá hlavně na staršího bratra a Kate. Nepodložené spekulace o závisti a mediálním boji. Asi jim nedošlo, že kolem zásnub, svatby apod. byl největší zájem a pak už média zajímají jenom přešlapy a skandály? A zbytek je reklama na rasismus. Adorace všeho černošského pod záminkou antirasismu. Jakákoliv kritika je rasistická. Tento pár se odstěhoval do Kalifornie za účelem soukromí, a proto píše knihy a vydává dokumenty. Asi bude H&M druhá sezóna o tom, jak se strhla mediální lavina po tomto dokumentu. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvních třech epizodách se nic zajímavého neděje, tedy pokud vás nezajímají historky, jak se jeden princ seznámil s dívkou svých snů, tak od čtvrté epizody, kdy princ Harry a jeho manželka začali postupně odkrývat celé to nechutné a hlavně již opravdu přežité monarchistické chování královské rodiny, nabral příběh slušné grády. To, že jsou některá média a převážně bulvár banda bezkurpulóznéch hajzlíků, co by pro sledovanost a vyšší náklad zabili vlastní rodiče, kdyby to pomohlo, to známe i od nás. Ovšem přístup královské rodiny a jejich tiskových agentur, je odsouzení hodný. Nejsem rozhodně žádný fanoušek dua H+M, ale to, čím si museli projít, jim rozhodně nepřeji.  Harry mi byl vždy sympatičtější, než jeho bratr a teď je ještě více. Jinak zajímavý počin, byť evidentně účelový, ale to vem čert. Doufám, že se ti britští snoby chytí za nos. 60% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby pan vévoda a paní vévodkyně zůstali u toho, že se dokument bude věnovat čistě jejich vztahu a lásce, popřípadě divákovi přiblíží zvyky a tradice královské rodiny, vše by bylo naprosto v pořádku. Oni se však rozhodli, že se vydají cestou naprosto odlišnou. Rozhodli se dokument pojmout jako takovou malou osobní mstu, tedy kulantněji řečeno, rozhodli se, parafrázuji, zahrabat vzniklé příkopy a urovnat spory s rodinou, a také vytáhnout na svatou válku s britským bulvárem. Obojí ve finále působí jako neskutečná fraška, vévoda i vévodkyně po celou dobu působí jako dva malí uplakánci, proti kterým se spiknul celý svět, sami sebe stylizují do role jakýchsi bojovníků za pravdu, což je místy opravdu velice úsměvné. Nad většinou jejich výroků, nebo výroků dalších účastníků, jsem se neskonale pobavil, dělala by se z toho výborná parodie. Kdybych to ale měl brát nějak vážně, tak na mě Harry a Meghan působí spíše jako prvoplánové okopávání kotníků, účastníci dokumentu až příliš okatě hrají na city, přičemž se neostýchají využívat klamavé či vyloženě lživé argumenty. Seriál vnímám jako nudnou, nezáživnou, neuctivou a lživou zbytečnost, kterou si oba dva mohli ušetřit. To by jim ale skutečně muselo záležet na onom zahrabávání příkopů. Každopádně oběma přeji jen to dobré, příště už ale prosím přijděte s něčím normálním. 0/10. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Špinavé rodinné prádlo se má prát za zavřenými dveřmi. Ne ho dát k vyčištění bulváru ala Netflix, a udělat z toho teatrální show. Paradoxně největší část z dokumentu byly stížnosti a rozčarování na chováním bulváru, kterého se tak chtěli zbavit a mít konečně soukromí. No nevím, zda tento dokumentární počin byl to pravé ořechové. Pravdu, jak to skutečně bylo mezi Harrym, Meghan a zbytkem královské rodiny se stejně nedozvíme, palác zachovává jako už tradičně mlčení, a k seriálu se (podle mého pochopitelně a správně) nevyjadřuje. Meghan na mě působila jako v roli největší chudinky na světě, ona je ta hodná, dokonalá, skvělá, chytrá a ostatní jí jenom ubližují. Nemyslím si, že tomu tak zpočátku bylo, ovšem pokud si myslela (jako že asi ano), že když si vezme prince z královské rodiny, tak bude její život plný příjemných událostí a pohody, tak asi po svatbě hodně rychle vystřízlivěla. Harry mě přišel (bohužel to tak musím napsat) jako chudák, který to vlastně v konečném součtu schytal nejvíc - rozhádal se s rodinou, přišel o přátele, opustil svou vlast. Místy v dokumentu bylo vidět jak ho to mrzí, jak neví co říct. Bohužel ale bylo také vidět, že se místy za Meghan stydí (např. při ukázce jak se klaněla královně - mimochodem nevěřím tomu, že jí nikdo neukázal jak se má uklonit, ani Harry, když s ní ke královně šel...vždyť to bylo otázka pár sekund ukázat pukrle). Celkově je dokument pojatý jednostranně, logicky tu chybí vyjádření druhé strany - Harryho otce, královny, bratra..... Jak už jsem psala, pravdu se nikdy patrně nedozvíme, ale dle mého názoru bude vina na obou stranách. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama