Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze uživatele CheryLka k tomuto seriálu (5)

Epizoda 1 (2022) (E01) odpad!

Aneb, jak jedna neznalá americká skoro herečka prince ulovila... Nudné a trapné. Jediné, co dává smysl, je fakt, že se skutečně hodně věcí odehrává za dveřmi a nikdo zvenčí o tom neví celou pravdu...Ale! Překvapují mne komentáře, že si vybrali soukromí bez médií, že nemůžeme ovlivnit to, komu se narodíme a máme to respektovat, protože princezna Diana atd... Jenže oni si nevybrali soukromí. Oni odešli z královské rodiny, aby měli svobodu, nechtěli plnit královské povinnosti = pracovat, ale zároveň nechtějí přijít o tituly a hodnosti, chtějí ochranku, apanáž...Takže chtějí vlastně všechno a nechápou, že to tak úplně nejde. A problémy, které kolem nich vznikají, označí za rasizmus. Pokud by chtěli soukromí, jak tvrdí, tak ho mít mohli, ale místo toho mají podcasty, dávají rozhovory, mají tuto show, vydávají knihy, pořád něco veřejně řeší.. Takže to soukromí a svoboda nebudou tak horké, pořád se chtějí zviditelnit a především vydělat pěkný peníz. A to srovnání s Dianou, pardon, ale Meghan a Diana nebudou v ničem ani jen podobné. Je to absurdní. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) odpad!

Tak jsme se dověděli, jaká je Meghan skvělá, inteligentní, krásná, úžasná, dokonalá žena, aktivistka, feministka, manželka, matka a všechno. Takový vlastně bůh...  a pořád ta Diana... Diana by dost nechápala toto divadlo. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) odpad!

Epizoda o rasizmu, jak jinak...Nikdo nezpochybňuje historii a koloniální Evropu, ale nacpat historické fotky o Indii, umělecká díla své doby a celkově postoj společnosti té doby do této epizody bylo, mírně řečeno, úsměvné. Meghan, chudinka herečka, která nechtěla slávu, nechápe, že v Evropě je bulvár, protože v USA není, že a především je rasistická VB, což ona nikdy v USA nezažila... Je to nuda a k tomu iritující. ()

Epizoda 5 (2022) (E05) odpad!

A všechny události důležité či méně důležité vždy někdo natáčí a dokumentuje...i obyčejné venčení psů, pečení dortu nebo práci na pc... ()

Epizoda 6 (2022) (E06) odpad!

Ani jedno oko nezůstalo suché... Vynikající byl závěr, kdy de facto obvinili Kate z vynášení informací a kompru proti Meghan.... ()

Reklama

Reklama