Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezna Sofia uteče z domova, aby mohla žít se svým přítelem tenistou Rafaellem. Když ho najde v posteli s jinou, zboří se jí celý svět. Domů se vrátit nechce, protože její otec král ji chce provdat za bohatého, ale ošklivého prince Frederika Saského. Jde tedy na stopa a veze ji rodina s dcerou, která Sofii pozná, ale rodiče jí nevěří. Rodina ji odveze do klubu Nurragy, kde začne pracovat jako barmanka. Potká zde instruktora Marka, navzájem se do sebe zamilují. Marko nic netuší o princezně Sofif, protože se mu představí jako dívka Líza. Ovšem jejich láska se nelíbí Markovo ex- přítelkyně. Jednoho dne dorazí do klubu se svou jachtou Rafaello, naštěstí nic neřekne, ale jejich rozhovor uslyší Markovo ex - přítelkyně a zavolá do paláce. Telefon zvedne Sofiin strýc a teta, kteří chtějí vládnout a tak Sofii unesou. Marko se ji vydá hledat, ale Sofie ho spatří a myslí si, že ji unesl on. Sofie se dostane domů a musí si vzít Frederika, protože jejich panství je na mizině. Naštěstí přijde Marko... (ifanka4)

(více)

Recenze (11)

Gladi 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca talianska romantická komédia.Okrem pekného príbehu a krásnej Sofii mám tento film rád hlavne pre jeho skvelý soudtrack,Sweet harmony od Beloved, What is love od Haddaway a Carabian blue od Enyi vo mne prebúdzaju nostalgiu. Deimos máš pravdu na Slovensku to išlo ako dvojdielný film ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná romantika. Scenár ako aj dialógy sú veľmi hlúpe. Barbara Snellenburg je krásna a dobre sa na ňu pozerá, ale film to nezachráni. 1/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Naozaj krásna moderná princezná a taká hra na popolušku v mužskej roli. Je snáď až neuveriteľné, že tak prostý príbeh má dve a pol hodiny a takéto hodnotenie - na imdb je to len 37 percent. Napriek snahe o peknú romantiku vďaka krásnym hercom je táto myšlienka silno prebitá tuposťou celého príbehu a jednosmernými postavami. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Prostředí 8/10/// +princezna Sofia (Barbara Snellenburg), postavy, hudba je mojí srdeční záležotostí, příběh, herci -bych nevěřil, že tento film skoro nikdo neviděl (nehodnotil)/// Tohle je ta nejkrásnější filmová esece zabalená do krásné moderní romantické pohádky. Viděl jsem mnohokrát, nikdy jsem však neznal název, ani jsem nevěděl, že už to bylo natočeno ták dávno. Herci se sice moc neprosadili, ale postavy znám nazpamět. Tenhle film řadím mezi ty nejkrásnější filmové zážitky. Lépe už to natočit nejde./// Celkem 97%/// PS: Americký název je Pretty Princess a u nás to mohlo být uvedeno jako dvoudílný film s názvem Zatoulaná princezna ()

Reklama

Reklama