Reklama

Reklama

High Card

(seriál)
  • Japonsko ハイカード
Trailer 1
Japonsko, (2023–2024), 10 h 1 min (Minutáž: 24–25 min)

Kamera:

Tomojuki Kunii

Hrají:

Tošiki Masuda, Gen Sató, Šun Horie, Júičiró Umehara, Haruka Širaiši, Tomokazu Seki, Kazuhiro Jamadži, Šunsuke Takeuči, Čiharu Sawaširo, Mie Sonozaki (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

V království Fourland, které se nachází na ostrově v severním Atlantiku, byla po staletí uschována sada 52 pokerových hracích karet. Nejsou to však ledajaké karty, ale prapůvodní karty, předcházející všem ostatním hracím kartám. Tyto karty mají moc ovládat celý svět, pokud vlastníte celý balíček. Ovšem i pokud máte jednu jedinou kartu a víte, jak ji použít, tak vám dá zvláštní a unikátní nadpřirozené schopnosti. Mnozí se snažili tyto karty získat a během posledního pokusu o jejich loupež byly rozeseté po celém ostrově a dostali se do rukou novým majitelům, kteří když zjistili, jaký poklad mají v rukou, tak logicky chtěli víc.
V království Fourland žije i Finn, obyčejný zlodějíček, který se jednoho dne dozví, že sirotčinec, kde vyrostl a kde má i dnes spoustu přátel a dětí na kterých mu záleží, chtějí zbourat. Mladík se proto rozhodne vydělat co nejrychleji balík peněz, aby sirotčinec zachránil, a tak vyrazí do kasina. Zde se setká s podivným mužem Lucky Lunchmanem, který má až neuvěřitelné štěstí ve hře. Finn se ho nejprve pokusí okrást, ale když se to nepovede, tak se rozhodne, že se stane mužovým učedníkem. Nepřirozené výhry však poutají pozornost, a tak se ještě ten večer Finn i Lucky ocitají v zákulisí kasina a ukazuje se, že Lucky celou dobu používal jistou zvláštní kartu, která mu dávala štěstí. Finnovi je ta karta povědomá, sám má u sebe totiž jednu takovou, ale nikdy ho nenapadlo, že by měla být něčím unikátní. O Luckyho kartu se strhne neskutečná bitva mezi dvěma neznámými muži, díky ní však Finn konečně pochopí, jak se tyto karty používají a rozhodne se také zapojit do souboje o ně. Nebude to však jednoduché, na tyto karty má zálusk vláda, mafie i nejrůznější gangy… (Jeoffrey)

(více)

Videa (22)

Trailer 4
Trailer 4
D: japonština T: angličtina
00:54
Trailer 3
Trailer 3
D: japonština T: němčina
00:44
Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
01:55
Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
01:04
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
00:44
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:50

Reklama

Reklama