Reklama

Reklama

S rodinou za každou cenu

  • Itálie Natale a tutti i costi (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče vymyslí, jak přilákat na návštěvu svoje dospělé děti, kterým se k nim moc nechce. (Netflix)

Recenze (23)

kersten 

všechny recenze uživatele

Trošku hlúpe, ale neškodné. Rodinná oddychovka. Vianočnú náladu neurobí, ale ani neurazí. Taliany ma poslednú dobu celkom slušne bavia, ale nadpriemer to nikdy nieje ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zábavná italská komedie. Řekl bych i nápaditá. Děti těch rodičů se tu sice chovala jak harpyje a šla ke konci už dost do extrému. Až mě to fakt štvalo. Ale na druhou stranu, rodiče jim to zadarmo také nedali. A nakonec se v těch lžích také tak plácali, až jsem byl vlastně rád, že je konec. Nemůžu ale říct, že bych se nebavil. Naopak. První hodina byla výborná. Po devadesáti minutách ale stačilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priemerná a neškodná komédia o rodinných vzťahoch a sile peňazí, ktoré rozhodujú o všetkom. Aj o tých vzťahoch, hoci by nemali. Inak aj kvalitné poučenie pre strednú a vyššiu generáciu, že ako debil polovicu života stratíš so spratkami a oni sa ti oplatia absolútnym nezáujmom, namiesto rodiny uprednostňujú sociálne siete, žúrky, kecy o vegánstve a iné trendy floskuly. Za dobrotu na žobrotu a na starobu sám. Ale film to podáva pozitívne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelý námet, ktorý otváral obrovský potenciál pre komediálnu drámu (tzv. dramédiu). Zo začiatku to malo celkom vydarený spád, malo to v sebe dôvtip, a prichádzalo viacero trefných momentov. Potom sa to už začalo všetko kopiť, prichádzali rôzne extrémy, a celá situácia s imaginárnym dedičstvom sa začína komplikovať. Posolstvo bolo výborné, aj keď svojim spôsobom dosť smutné. Ale zaobalené do tohto komediálneho žánru to pôsobilo naozaj trefne. Dialógy mohli byť aj lepšie, a miestami trochu menej tlačenia na pílu - takže celkovo silnejšie 3* ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Hmm, no Bognetti je celkom schopný talian, čo vie. A dokonca to vie natočiť bez čvargy všeho druhu. Inteligentné, pomerne aj vtipné, s presahom, spádom. Miestami ma to dokonca aj bavilo. 3 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Matka s otcem mají dvě děcka děcka se osamostatní a neozývají se jim tak si matka s otcem vymyslí, že jsou milionáři. Děcka se jim ozvou s tím, že chtějí svůj podíl a ti rodiče jim to nedokážou vysvětlit, že  si to vymyslely tak se do toho zamotávají. Průměrný film  z , kterého si maximálně zapamatuji to, že zde někdo dostane golfovou holí a pak už nic. Vtipné jsou tam tak maximálně 3 scény herecky zaujme ta matka a dcera jinak nic. Plusové body za to, že tam Netflix nedokázal narvat žádné homosexuály, transsexuály, pedofily, zoofily a ani zde nejsou feminisické hovna.  40 procent ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Repubblica Italiana dle hesla vejdi a neuškoď. Nevýrazně vedení nevýrazní herci v nevýrazné komedii. Takže snad jenom ten alarmující námět o vlivu peněz na rodinné vztahy.....jinak ticho po pěšině. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taliani sa zjavne opicia po Francuzsku,ktore v roku 2021 natocilo takmer podobny film s nazvom Moje najdrahsie deti,len s tym rozdielom,ze neslo o predstieranie velkeho dedictva,ale vyhru v loterii a este k tomu vsetkemu tato Italiano verzia je menej vtipna,takze za mna len dve hviezdy...:⁠-⁠) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Do cca poloviny slušne vedený príbeh, doplnený decentným humorom a scénami, ktoré sa snažia formou komédii zachytiť scenár, s ktorým sa v reálnom živote dá stretnúť mnohokrát. Druhá polovina už funguje polovičným plynom a vypadá to tak, že režisérovi / scenáristovi G. Bognettimu akoby trochu dochádzali nápady. Trochu väčšou kreativitou v scénach/dialógoch a odvážnejšou konfrontáciou daných postáv (dôrazom na výchovnejší charakter) by to malo aj na vyššie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Děti vyrostly a odešly z domova, jakože už rodiče nepotřebují. Nechtějí přijet ani na Vánoce, nevděčníci. A tak je rodiče chtějí přilákat domů tak, že si vymyslí, že zdědili balík peněz... Jak nechutné. Už jen to, že ty nevděční děti jim to fakt sežerou a začnou se lísat jako kočky... Celý mi to přijde tak zvrácený, že jsem se u toho nedokázala nijak bavit a všichni hrdinové mi přišli strašně necharismatičtí... Zoufalí lidé dělají zoufalé činy, ale tohle mi přišlo přes čáru. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Komédia, na ktorej sa človek ako zasmeje, tak je zároveň aj dosť smutným faktom postoj dospelých detí vo vzťahu k vlastným rodičom. Ako nevravím, prehnaná starostlivosť, najmä zo strany mamy (v tomto prípade), môže byť skôr na škodu veci, ako k úžitku, no tu sa teda "deti" fakt vyznamenali.. No a napokon aj rodičia. Verím tomu, že v mnohých prípadoch je to aj podobná realita (ak nie aj horšia..?).. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Možná tu byly nějaké drobné nedostatky, ale už dlouho jsem se u žádného filmu nezasmála, při tomto chvílemi i nahlas. Svěží humor, neotřelý, ačkoli situace jednoduchá. Celkový dojem skvělý. Tak proč neodlišit od jiných trapných pokusů o komedie, když tohle fakt pobavilo. Zdá se mi, že se dobře bavili i herci, a to je vždycky nakažlivé. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Ztřešťeňoučká italská komedie, bohužel blíže popisu reality výchovy dnešních dětí, než by si člověk chtěl přiznat. ()

Reklama

Reklama