Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepraktický vdovec Tony Manetta (Frank Sinatra) je manažerem neúspěšného a krachujícího hotelu na Miami Beach. Jeho dalším největším nedostatkem je slabost pro ženy. Právě chodí s mladou a ztřeštěnou Shirl (Carolyn Jones), předtím to byla Fay, Jane a kdoví jaká jiná. Ještě že má Tony svého dvanáctiletého synka Alvina Allyho Manetta (Eddie Hodges), protože to on je doma dospělý. Když zase jednou Tony jde za starším bratrem Mariem (Edward G. Robinson), aby si vypůjčil peníze na rozjetí hotelu, Mario řekne dost. Buď se vzdá chlapce, nebo si najde konečně tichou a pěknou domácí puťku dle Mariova výběru. Adaptace hry Arnolda Schulmana byla oceněna Oscarem za skladbu High hopes v podání Franka Sinatry. (monolog)

(více)

Recenze (6)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nijak objevný film o neúspěšném manažerovi, který by mi svou ztřeštěnou povahou ve skutečném světě asi po většinu času lezl na nervy. Ale jinak taky příjemné rodinné drama s dojímavým koncem a mou oblíbenou písní High Hopes. Doporučuju si na YouTube vyhledat verzi, kde ji Sinatra zpívá obklopen asi čtyřiceti dětmi. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kromě Franka tu dominuje i jeho filmový bratr Mario (Edward G. Robinson). V kontextu Sinatrových fifties filmů se jedná o poněkud prázdnější prvoplánovitou těžkopádnou komedii, která mě příliš nebavila. A s happy endem, brrr. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klasicky Frank Capra, happyend proste musi byt. Frank Sinatra bol mozno dobry herec, ale inak ho nemam rad, prehravajuceho Edwarda G. Robinsona /Pojistka Smrti, The Stranger/ tiez nie. Kulisy su len priemerne a dialogy tiez nepatria k najlepsim. Ovsem rezia je na urovni, krivaju vsak aj herecke vykony. 60 % ()

Reklama

Reklama