Reklama

Reklama

Naturlige briller

  • USA Natural Glasses
všechny plakáty

Obsahy(1)

Muž přichází k výkladu, kde jsou inzerovány tzv. „přírodní brýle“. Zakoupí je, a po nasazení se nestačí divit vlastním očím... Krátký film Jense Liena byl v roce 2001 nominován na Zlatou palmu v Cannes v kategorii nejlepší krátký film. (J.Connor)

Recenze (8)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nebudu přemýšlet o tom, co o mně smích na konci vypovídá. Ještě že našeho hrdinu v mezičase neposral pták, to už by byl opravdu vrchol všeho. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že uvidí naturalistky naturalisticky, tedy nějaké kozajdy ,,in natura". Zato, že neumí vidět tak, jak bych si přál já, si svůj osud zaslouží, suchar. A bacha, spoiler! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jejda! Ano, svědčí to o jisté škodolibosti, ale závěr u mne vyvolal nekontrolovatelný záchvat smíchu....budu se muset nad sebou zamyslet. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tak táto minimalistická blbosť ide mimo mňa. Neprišlo mi to ani originálne ani vtipné ani zábavné a už vonkoncom geniálne. Je mi jasné že do minúty sa tam nedá vtesnať skoro nič, sám som mal problémy ako amatérsky tvorca vtesnať všetky svoje myšlienky a vyvrcholenie do minúty. ale toto je zo svojou "pointou" ma doslova nahnevalo. človek čaká čo sa s toho vykulí... a ono nič... ()

Reklama

Reklama