Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký výbuch ve Světovém obchodním centru - dvou věží velkého mrakodrapu - otřásl světem. Záhadné okolnosti, nejasní teroristé... to vše se vám odhalí v tomto napínavé thrilleru. (Warner Home Video CZ)

Recenze (7)

Ganka 

všechny recenze uživatele

S ohledem na 11. září je to teda dobrá soda. Jsem ráda, že jsem si opět rozšířila obzory o americkou historii. Myslím, že na svou dobu solidně zpracovaný snímek, který nenudí, i když jsem se v něm místy trochu ztrácela. Co k tomu víc říct...američané jsou zjevně národ dementů, když se po útoku v roku 1993 nepoučili. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je naozaj desivé sledovať film z roku 1997 o bombovom útoku na Svetové Obchodné Centrum, ktoré sa odohralo v roku 1993. Desivé preto, pretože vtedy ešte nik netušil, že sa moslimákom skutočne o 4 roky podarí zhodiť "dvojičky". A totálne hrôzostrašný je záver filmu, kde sa zatknutý "Allahov pes" pozerá z vrtuľníka na WTC a hovorí - "nabudúce ich zhodíme celé". Čo sa týka samotného filmu, je to TV film, čo je veľmi poznať. Stál pár šupiek a herci sú tiež horší, než tí naši slovenskí. Ale je pravda, že je veľmi zaujímavé sledovať postupnosť tých udalostí, ktoré si "našťastie" vyžiadali len 6 obetí. Navyše do dnešného dňa asi nenájdete iný film, ktorý by sa touto udalosťou zaoberal. Človek si môže len domýšľať, čo v budúcnosti ešte títo synovia pedofilného Allaha spôsobia a dúfam že najviac budú trpieť tí mocní, ktorí ich vpúšťajú do celej kresťanskej Európy. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Film popisuje co předcházelo útok na WTC v roce 1993 kdy měla jedna řítíce se věž pobořit druhou což se nakonec nestalo a tak teroristé připravovali další akce.Peter Gallagher podává v roli agenta standartní výkon a jeho výrok ,,Pár teroristů můžeme poslat do vězení ale na jejich místo nastoupí další.Amerika je země mnoha možností,terorismu z ní nikdy nezmízí,přijdou další akce,hrozivější.Věřte mi!" a na něho navazující výrok terorista v helikoptéře prolétávající kolem WTC ,,Příště je zničíme obě!" je opravdu skutečnosti se dotýkající. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušný maso. Každopádně se přidávám k doporučením od Laca a Vegetola a za sebe přidám i tu pátou hvězdu, protože mě baví pozorovat jací jsou ti Amíci retardi a jak si dělají všechno sami o ten útok si vyloženě koledovali, když si pustí do země profesionálního výrobce bomb a dají mu status uprchlíka a věrohodnýho informátora pošlou do hajzlu, protože neprojde detektorem lži. Největší prdel je, že ani z tohohle se nepoučili a tak není divu, že dvojčata nakonec pár let po natočení tohohle nadčasovýho snímku opravdu definitivně žbuchli. Příště je zničím obě!!! Prorocká slova... Peckovní film a nic na co by Amerikánci měli být hrdí.95% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

vegetol to opisal vystizne. Dokumentarne pojaty film o udalosti o ktorej som nevedel, takze pre mna to bolo aj poucne. Najlepsi je zaverecny prislub jedneho z teroristov, ktory sa o par rokov vyplnil. Zislo by sa pokracovanie, ktore by zmapovalo pripravy na utok v roku 2001 a do akej miery mali pachatelia spojenie s tymito teroristami. Snad na to raz HBO dostane odvahu. Ako idealny dvojprogram by som to odporucil s filmom Let číslo 93. 8/10. ()

Reklama

Reklama