Reklama

Reklama

Letní milenci

  • USA Summer Lovers
Trailer

Obsahy(1)

Mladý americký pár tráví dovolenou na řeckém ostrově Santorini. Při projížďce autem se seznámí s francouzskou archeoložkou a postupem času se všichni do sebe zamilují. Avšak jejich nová přítelkyně si neumí představit, jak bude jejich vztah vypadat po odjezdu a odchází, což zanechá v srdcích všech nepřekonatelnou přítěž. (ripdenon)

(více)

Recenze (10)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Výborný. Ne sprostý, ne urážlivý, ne vulgární. Idilické léto mladé trojice na jednom řeckém ostrově. Je jasné, že 96% chlapů ve věku mezi 20-30 lety muselo tomu klukovi závidět, jinak to ani nejde, kor když mladičká Daryl Hannah má neskutečně božské tělo. Ke konci filmu na mě trochu padnul smutek a to jednak kvůli tomu, že jsem se skvěle bavil a nechtěl jsem konec a jednak jsem si uvědomil, že jsem už skoro čtyři a půl roku na vejšce a nejlepší část života se tak pomalu chýlí ke konci. Ještě, že mě čeká za hodinku odchod na mejdan. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z toho filmu šlo všechno, léto, pohoda, sex, volnost, radost ze života, nádhera, prostě nádhera. Dal bych nevím co, abych mohl něco takovýho prožít. Fakt jsem tomu klukovi úplně nehorázně záviděl. Nejuvolněnější a nejbáječnější letní dobrodružství co jsem kdy viděl. Všechno bylo tak hrozně intezivní, tak krásný a upřimný, že jsem si přál jediný, aby to nikdy neskončilo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv milá erotika, sama tenhle film prostě neutáhne. Není tu nic komediálního, nejedná se ani o drama. Zamýšlená hloubka milostného trojúhelníku se vytratila po prvním zjištění o polygamii. Tentokrát nemám ani výhrady k dabingu studia Bär, ovšem snažíte-li se najít inspiraci pro vaši řeckou dovolenou, pusťte si raději Mamma miu. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Fantastická letní atmosféra na jednom z nejkrásnějších ostrovů světa dovolí přehlídnout i odfláknutou domácí přípravu autora scénáře, a ač jsem od začátku nevěděla, kam s očima, určitě jsem je pořídila několikrát i obrátit, nicméně, postupně si mě prázdninové dobrodružství milostného trojúhelníku dokázalo získat, což je při antipatii ku dvěma ze tří postav úkaz nevídaný... ano, hádáte správně, k vizuálnímu okouzlení měla co říct i svěží krása Daryl Hannah, která je zřejmě jedinou osobou na světě s výsadou vypadat skvěle i přes osmdesátkový look. Takže, úkol č. 28 v Challenge Tour Special - Filmový lov - film, odehrávající se v zemi, kde toužím strávit dovolenou, splněn. Vlastně teď tam chci o to víc... vouchery prosím do pošty ;-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na dovolenou jezdím hlavně proto, abych si odpočinula od práce a pak také očekávám, že něco zažiju. Nejsem ale žádný dobrodruh, takže všeho s mírou. Jsem toho názoru, že to co se stane na dovolené, mělo by tam také zůstat. Tenhle film je příliš prostoduchý a nemá téměř žádný příběh. Děj plyne až moc pomalu. Je z něho cítit pohoda a samozřejmě uvolněnost. Ve své době mohl být i možná provokativní, ale dnes je ta provokativnost tatam. Není tu nic, co bych už neviděla jinde. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podpriemerny a dost plany produkt 80. rokov, kedy tu vlastne o nic nejde. Kopa nahoty, Ramzeszial aj chlapskej, uz viem preco Enspigl dal 5 hviezd - natieklo mu prirodzenie z toho naheho herca : 15 % ()

FilMiki 

všechny recenze uživatele

..asi to bylo tím, že mi bylo tak 10, ale rozhodne ve mně utkvěla spousta scén a hrozně se mi to líbilo, atmosféra, herci, lokace. Asi bych si to měla pustit po letech znovu, moje vysoké hodnocení je krapet podezřelé.. ()

Pokryvac 

všechny recenze uživatele

Pohodová 80s záležitosť, ktorej najväčším tromfom je ostrov Santorini. Inak je to film pripomínajúci mokrý sen po sexe bažiaceho tínedžera. Scenáristicky je to jednoduché a o herecké výkony ani tak nejde (ide hlavne o to dobre vyzerať). Film určený vyznávačom hedonistického štýlu života. ()

Reklama

Reklama