Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bílá míle je strhující drama o síle přírody a také o mocné temné stránce americké firemní kultury. Příběh se odehrává na kanadské řece Chilko. Reklamní agent Dan Cutler vybral deset svých nejlepších zaměstnanců a jejich klientů a vzal je na každoroční speciální expedici. Vše se ovšem trochu zvrtne. Raft se převrhne a nekontrolovaně se vřítí do prudkých peřejí řeky. Několik mužů umírá. Následky tragédie zachycují Cutlerovo dilema. Vdova žaluje agenturu a požaduje náhradu škody. Promluví přeživší o tom, jak to doopravdy bylo? (HBO GO)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Butler zřejmě využil předchozích zkušeností při natáčení scén sjíždění divoké řeky. To jediné je na filmu dobré. A ještě oceňuji, že Alana Aldu tu nadaboval jeho dvorní dabér. On byl totiž jediný důvod, proč jsem na film koukal. Film je jinak po všech ohledech nudný a nezáživný. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

52. Zlatý Glóbus za rok 1994 - nominace (2) - Nejlepší minisérie / TV film, Nejlepší herec v minisérii / TV filmu - Alan Alda ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem rozhodně více. Film by se dal rozdělit do tří třetin. V první divák nahlédnul do zákulisí jedné úspěšné reklamní společnosti. V druhé části se rozjíždí katastrofický river thriller, kdy se rozjíždí boj o holý život. Závěr filmu je naopak soudním dramatem s hlavní myšlenkou “co je vlastně pravda”. Kdyby nebylo Alana Aldy, tak mi asi snímek nic neřekne. Jeho suverénní výkon pozvedává film výše. I tak ale věc, která mohla být lépe dotažená ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s pěknými peřejemi a nudným soudem. Ani Alan Alda nezachrání celkem nudný film. Hodnocení: 55 % ()

Bedro 

všechny recenze uživatele

Premárnená šanca. Správanie postáv neautentické (pri identifikácii tiel sa Costello tvári akoby si vyberal auto v bazáre). Škoda toho Alana Aldu tam. ()

Reklama

Reklama