Reklama

Reklama

Colin from Accounts

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

V centru dění jsou Ashley a Gordon, dva nezadaní lidé se složitými charaktery a s osobitým humorem, které svede dohromady autonehoda a zraněný pes. Od té chvíle proplouvají životem společně a nebojí se přitom odhalit svá pravá já, ať už jsou jakkoli nedokonalá. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

rostsoft odpad!

všechny recenze uživatele

Neinteligentní, trapný, divný, blbý. Tak by se asi nechalo shrnout toto dílo. Herecké výkony byly více než strašné, příběh zcela chybí, pár věcem jsem se sice zasmál, ale to spíše proto, že nic tak blbého jsem už dlouho neviděl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Gordon je čtyřicátník s vlastním pivovarem, který to ale úplně neumí se ženami. Ashley je právě třicet, studuje medicínu, bojuje s matkou a hledá sama sebe. Dohromady je svede sražený pes a tahle nehoda pro ně nakonec bude znamenat mnohem víc než by čekali. Colin from Accounts je nenápadná romantická komedie, která si bere na paškál moderní vztahy a moderní randění, kdy ona by chtěla být rozumná, ale moc jí to nejde a on by zase chtěl být strašně in a cool, ale zjišťuje, že spoustu věcí, které jsou dnes " v módě" vůbec nechápe a akorát se v tom plácá.  Je to vtipné, umí to být i vážné a ke konci sem zjistil, že mi i za těch pár krátkých epizod ti dva - i díky sympatickému obsazení - stihli přirůst k srdci. Nejedná se o žádnou romkomovou revoluci, ale kdyby všechny podobně laděné seriály fungovaly v rámci žánru takhle (tedy tak jak mají) vůbec ničemu by to nevadilo...70% ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama