Kdo by neznal Pepka námořníka, slavnou postavičku amerických kreslených grotesek, které bavily několik generací filmových diváků. Na stříbrné plátno se však Pepek vrátil také v hrané podobě, ve skvělém podání známého komediálního herce Robina Williamse. A samozřejmě tu s ním jsou další známé postavy půvabná Olive Oyle, kapitán Bluto, Swee´pea a Wimpy. Pepek a kapitán Bluto spolu bojují o lásku Olive, ale teprve, když mořský vlk spořádá pořádnou dávku špenátu, aby doplnil síly, podaří se mu Bluta přemoci a společně s Olive vykročí vstříc blaženému životu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

POMO

všechny recenze uživatele

Svého času velký hollywoodský propadák. Vysokorozpočtová koprodukce Paramountu a Disneyho, s borcem Altmanem na režijní židli. Tvůrcům se obdivuhodně povedlo přetavit vizáž, mluvu i gestikulaci z animovaných postaviček do herců. Ale neudělalo je to sympatickými ani pohádkově hravými. Vizuálně i chováním jsou spíše nelíbiví. Stejně jako muzikálové písně. Možná to chtělo “rodinnějšího” režiséra jako Spielberg, tvůrce s citem pro pohádkové kouzlo a dětské vnímání světa. A možná by to nevylepšil ani on. ()

GameboyNES

všechny recenze uživatele

Von by to ani nebyl takovej průser, kdyby vystřihali ty idiotský písničky a zkrátily to na 80. minut. Takhle se to neskutečně vleče a nebaví to ani malé děcka. Škoda, kásting byl výbornej, Robin skvělej jako vždy. Dokonce i ten kůň skřížený se žebříkem, byl Olivě podobný. A Bluta by líp zahrál snad jedině Bud Spencer. Ale Paul byl výbornej a nemám k němu výhrady. Tož dám hodně slabé 2. ()

Indiana

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál se mi velmi líbil a tak jsem se na tento film velmi těšil (zvláště navíc, když to režíroval Robert Altman a hrál v tom Robin Williams), ale nakonec jsem byl velmi zklamán. Je to proklatě nudné, výprava velmi slabá a Williams plus všichni ostatní tu bohužel hrají špatně. Prostě a jednoduše - zklamání jak hovado. ()

eye candy

všechny recenze uživatele

pepka mam rad, r.williamse mam rad, s duvall jako by olive z oka a ucha vypadla ale tenhle film je fakt desnej. Neni to zabavny neni to srandovni je to hrozne depresivni a pro me osobne je to film ktery hazu do cerneho pytle pac nez se na altmanova pepka muset divat znova, pudu radej koukat na random pepka nekam do nonstopu ()

Dale

všechny recenze uživatele

Sfilmovať animované kraťasy do celovečerného hraného filmu je blbý nápad a tomu zodpovedá aj výsledok. Dej je rovnako nulový, no vďaka takmer dvojhodinovej stopáži je to jedna obrovská rozťahaná nuda, navyše to na rozdiel od animákov vôbec nie je vtipné. Aspoň výzor postavičiek je vydarený, ale to je všetko. ()

• Původně byli do rolí Pepka a Olivy zamýšlení Dustin Hoffman a Gilda Radner. Nezúčastnili se kvůli neshodám s tvůrčím týmem. (PußyMagnet)