Reklama

Reklama

Detektiv Knight: Vykoupení

  • USA Detective Knight: Redemption
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve vazbě v New Yorku se detektiv James Knight ocitá uprostřed útěku z vězení pod vedením The Christmas Bomber, brutálního fanatika, jehož učedníci Santa Clause terorizují město. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

mdf 

všechny recenze uživatele

Santa Clausové, přepadávají banky, dostanou se do vězení z kterého utečou. Ve vězení je i bývalý detektiv (Willis, kterého je to asi jeden z posledních filmu, protože je nemocný a víceméně hraje v céčkových filmech, tady dostal místo 2 tak tři natáčecí dny), který dostane nabídku...... Takže si to shrneme, hodinu se tam jenom tlachá a tlachá, tři přestřelky, ve kterých je vidět digitální krev,jako kdyby jí dělal školák v první lekci animace, není co dodat.... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o špetku lepší než jednička, ale jinak furt o tom samým. Uff ještě dva filmy a máme Vyliže za sebou.15% ()

Reklama

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Napínavá prostřední část graduje a dava nam ochutnat epochálnost, ktere se dočkáme v závěrečné casti, mnoho otázek zůstává neuzavřených a.... pěkný hovno, hodina a půl naprosto nesmyslnejch keců o ničem, občas o tom, jaka je Knight špička, ale nikdy se nedočkáme zaberu na to, ze by to dokázal. Bruce řekne několik vět, které nemají žádný důvod, aby byly řečeny a dost viditelně uz ma problémy porozumět tomu, co se kolem něj děje... ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Prestrelky sú stále na hovno a vidno na nich, že na natáčaní chýbali peniaze. čo je však dôležitejšie tak očividne chýbala aj snaha a akákoľvek chrbtová kosť producentov a ostatných ľudí naokolo, keďže na Willisovi je v každej scéne (z tých mála ktoré ako hlavná postava má) vidno, že má problém vôbec vysloviť svoje repliky a dať k tomu výraz, ktorý by korešpondoval s tým čo povedal a  emóciami, ktoré by mal v daný moment cítiť. Lenivé, parazitické, po filmárskej stránke absolútne amatérske a po ľudskej stránke (pri pohľade na Willisa) aj smutné dielo. 10% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro druhý díl Detektiva Knighta platí prakticky do slova a do písmene to samé, co pro jeho předchůdce, tedy že se ve výsledku nejedná o vůbec špatnou podívanou, disponující ovšem jedním naprosto dysfunkčním prvkem, a ten představuje Bruce Willis v roli Knighta. Ten chlap tu totiž znovu působí již zcela nemohoucím způsobem, neschopným dát dohromady souvislejší větu, natož pak souvětí, jen prázdným pohledem zírá a kývá, sem tam se zašklebí, ovšem většinou dost nevhodně, no a to když vám takový výkon předvede v podstatě téměř ústřední postava, tak pak samozřejmě bohužel strhává na ono pomyslné dno všechny a všechno sebou. Přitom ale opakuji, ani toto pokračování není ve většině ohledech nesledovatelným filmem. Zápletka má spád a nenudí, postavy jsou vesměs výrazné a jejich herečtí představitelé ucházející, potemnělejší atmosféra mě rozhodně oslovila a pozor, dokonce ani ta akce není tentokrát vůbec až tak špatná, především ve smyslu že není až tak choreograficky naivní a trapná, prostě působí dobře, efektně, nekompromisně a krvavě. Samozřejmě že se tu najdou i prvky, za které by tvůrci potřebovali proplesknout a na jejichž nekvalitě rozhodně nenese vinu nedostatek financí, ale i přesto si zkrátka dovolím tvrdit, že jsem se u Detektiv Knight: Redemption v rámci možností bavil a stejně jako u jedničky být ústřední role obsazena fakt nějakým funkčním tvrďákem, mohlo by se ve výsledku jednat o vážně slušnou jízdu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama